HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Födelsedagsbrunch | 21 oktober

Vi fyller 60 år!

 

Välkomna till en brunch upplevelse som är en hyllning till både vårt jubileum och den pulserande staden New Orleans!

Stenungsbaden Yacht Club har under sex årtionden varit er destination för avkoppling, nöjen och minnen som varar livet ut. Och nu är det dags att fira vår 60-årsdag med en brunch som är lika oförglömlig som alla minnen vi skapat under åren.

Vår stora, underbara brunch har fått en New Orleans-twist som kommer att föra er direkt till den livliga musikens och smakens mecka i USA:s söder. Inspirerad av den kända staden vid Mississippifloden kommer vår brunch att fresta era smaklökar. Det blir som en kulinarisk resa till New Orleans mitt i den svenska skärgården.

Under vår jubileumsbrunch kommer vårt hotell att vara dekorerat med färgglada ballonger och festliga dekorationer som skapar en atmosfär som får er att känna er som hemma i det jazziga New Orleans. Men det är inte allt – för att förgylla er brunchupplevelse ännu mer kommer en DJ och en saxofonist att spela sköna toner som ger er den rätta New Orleans-känslan.

Så, låt oss tillsammans fira 60 år av minnesvärda stunder på Stenungsbaden Yacht Club. Boka er plats och kom och njut av vår New Orleans-inspirerade brunch och den festliga atmosfären som vi har förberett för er. Vi ser fram emot att välkomna er till en jubileumsbrunch som är full av smak, musik och glädje, precis som vårt fantastiska hotell, precis vid havet.

 

Boka bord

 

Passa på att boka dagspa efter brunchen.

Vi fortsätter festen i vårt spa som du aldrig tidigare sett det tillsammans med DJ.

Boka 4 h spa