HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Fira internationella yogadagen med oss | 21 juni

Stenungsbaden bjuder in dig för att prova på yoga med oss på Internationella dagen. Oavsett om du är van yogi eller aldrig har provat på yoga innan så är du välkommen denna dag.
Vi har även 2st pop up stores “withsegerqvist” som är ett klädmärke med fokus på hållbarhet och kärlek till Indien..” Quakombucha” – Sverigen kanske godaste kombucha.

Tillsammans med 7 Yogainstruktörer från Stenungsund, Tjörn-Orust, Kungälv och Ljungskille, bjuder vi in till en dag där vi får sjunka ner i yogavärlden tillsammans med metoder som ashtanga vinyasa, hatha yoga, sensing yoga, kundalini, meditation, ljud healing, puja, mantrasång och livemusik.

Du kan välja mellan hel – eller halvdag, men du kan också komma som drop in och betala på plats.
Vi kommer även erbjuda en unik massage och holistisk basturitual i vårt spa för en mindre extra kostnad.

Dagen kommer tillbringas på Kookaburra, en fantastisk plats som ligger precis vid havet.

 

Dagens schema:

8:00 – 9:00 Opening Ceremony with Mantra Chanting and Puja. Meditation och mantras) Albin Hagberg Medin. Albin började praktisera yoga och meditation 2011 och är fortfarande överraskad av hur relativt enkla rörelse övningar och meditation kan förbättra både mental och fysisk hälsa.

9:15 – 10:15 Hatha Yoga FlowHatha. ( energisk yogaflow som fyller dig med energi) Priscilla Lêite  instruktör i Hatha Yoga and Meditation. Priscilla kommer ifrån Brasilien och har en bakgrund i holistiska studier i meditation, yoga och shamanic medicin. Hon är lärare i Hatha yoga, medicinsk yoga och yoga nidra.

10:30 – 11:30 Ayurvedic Yoga . (en jordande, balanserande yoga) Agneta Lindén – Ayurveda Yoga (Satyananda Yoga instructor) Yoga och Ayurveda är mina stöttepelare att komma tillbaka till, om och om igen.  Att använda för att både utvecklas och komma närmare kärnan på ett mjukt och kärleksfullt sätt.Ayurveda är en indisk holistisk lära och en kär systerfilosofi till yogan.

11:45 – 12:15 Kundalini yoga ( Livsyoga, harmoniserar kropp och själ. Camilla Neuendorf – Kundalini Yoga. Hennes livsyoga erbjuder yogapass med specifikt fokus t ex att stärka immunförsvaret, vitalisera ryggen eller skapa centrering. Det gemensamma målet för alla yogapass är att harmonisera kropp och själ.

12:30 – 13:45 Lunch

14:00 – 15:00 Jñāna Yoga ( Föreläsning om yoga filosofi) Annika Ullman – Yogafilosofi, främst från Patanjali Yoga Sutra ( Jñāna Yoga). Jag kom i kontakt med yoga 1974 och har utövat det av och till sedan dess. Utbildade mig till yogalärare 2000 och har  sedan dess varit trogen Krisnamacharya traditionen.

15:15 – 16:15 Ashtanga Vinyasa Yoga ( Fyisk yoga flow, svettigt pass. Jörgen Holmgren – Ashtanga Vinyasa Yoga. Jörgen kom in kontakt med Ashtangayoga 2005 och har utövat det sedan dess. Han har gått flertalet fördjupningskurser och workshops med inspirerande lärare från runt om i världen.

16:30 – 17:30 Yoga Nidra ( Djup meditation, liggande avslappning, yogi sleep. Priscilla Lêite  instruktör i Hatha Yoga and Meditation. Priscilla kommer ifrån Brasilien och har en bakgrund i holistiska studier i meditation, yoga och shamanic medicin. Hon är lärare i Hatha yoga, medicinsk yoga och yoga nidra.

17:45 – 18:45 Sensing Yoga with Sound Healing (flytande yogapass där vi jobbar med kroppens naturliga rörelsemönster). Sofia Persson – Sensing Yoga (naturliga och mjukgörande rörelser i ett dynamiskt tempo) I hela mitt liv så har jag haft ett stort intresse för människan och vår plats här på jorden. Det fick mig att själv börja med yoga för att gå vidare till att idag undervisa och leda Sensing Yoga – en yogaform som för mig är självklar på så många sätt och vis.

19:00 – 20:00 Transcedental Live Music. Eric Amarillo – Han har ett unikt och banbrytande uttryck där han kombinerar uråldrig övertonssång och shamanism med dagens moderna teknik och elektronik.

 

Yogainstruktörer

 

Kontakta oss för att boka behandlingar.

Mejl: bluewater@stenungsbaden.se

Telefon: 0303-72 68 55