HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

BBQ night Xmas Edition | 18 november

Är du redan i julstämning och längtar efter att sätta igång firandet? Eller letar du efter en spännande variation till det traditionella julbordet? Då är detta kvällen som du absolut inte vill missa.

 

Vår kökschef, John Falbo, i samarbete med våra vänner på Grill & Event, har skapat en oförglömlig och julinspirerad BBQ- och rökkväll. När du kommer så omfamnas du av den varma doften från de sprakande grillarna, stämningsfull musik som fyller luften och den ångande doften av äppelmust som välkomnar dig.

 

När du väl intagit din plats vid bordet väntar en smakrik julbuffé inspirerad av den amerikanska julen. Här finner du allt från den klassiska julskinkan till grillade och rökta delikatesser. Alla rätter har en spännande twist och är tillagade med kärlek och hantverk på grillen eller i röken, vilket ger en unik smakupplevelse. Kvällen avslutas med att grilla Smore’s tillsammans.

Som om inte det vore nog kommer kvällen även ackompanjeras av en fantastiska Alexzandra Wickman artist bjuder på härlig musik och sätter stämningen på topp.

 

Så varför vänta? Boka din plats nu och låt oss tillsammans skapa en minnesvärd julupplevelse som kommer att värma hjärtat och smaklökarna.

BBQ Night Xmas Edition – det ultimata, och unika, sättet att starta julen på!

 

BOKA HÄR

 

Processed with VSCO with b5 preset