HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

ÄKTA BARBEQUEKVÄLL PÅ KOOKABURRA MED Alexzandra Wickman | 2 augusti

Eld, rök & kärlek PÅ kookaburra

Vi öppnar upp med äkta BBQ-kvällar med allt grillat och rökt med härliga side-orders från vårt Amerikansk-inspirerade kök. Köttet grillas i flera timmar tillsammans med eld, rök och kärlek. Med Andreas och Jimmy från Grill & Event: Backyard heroes bakom grillarna blir det en spektakulär smakupplevelse och grillshow.

Fun Fact, Andreas har vunnit grill-EM med svenska grillandslaget och är en riktigt världsmästare på grill/rök. 

En av Sveriges mest lysande countrystjärnor Alexzandra Wickman kommer till Stenungsbaden Yacht Club Kookaburra den 2 augusti!
Alexzandra debuterade i Melodifestivalen 2018 och presenterade sig även för hela svenska folket som expertcoach i “Stjärnornas Stjärna”. Hon har sedan dess medverkat otaliga gånger i både Nyhetsmorgon, Bingolotto och SVT Go’kväll med sina egna låtar. Med sin storytelling och sitt drömska sound har Alexzandra på kort tid blivit en av Sveriges främsta countrystjärnor.

Till denna speciella kväll har Alexzandra Wickman med sig en av Sveriges främsta countrygitarrister och tillsammans bjuder de på älskade countrypärlor från då och
nu blandat med nytt material från Alexzandras kommande EP Wildwood Dreams.
Förbered er på en skimrande sommarkväll där Västkusten möter Nashville med drömska tolkningar av de största countrylåtarna genom tiderna!
Ingen svensk artist just nu gör bättre country av modernt Nashville-snitt än Alexzandra Wickman” – Jan Gradvall, Musikjournalist
Sveriges Dolly Parton!” – Mattias Hansson, P4 Country

Pris 425:-

Vi ses på Kookaburra!