SV / EN

GÖR KÄR-RIÄR HOS OSS!

Den som varit förälskad känner igen känslan.

Pirret i magen som gör att du svävar på moln och har lätt till skratt och lekfullhet. Känslan som får dig att strunta i eventuella hinder. För tänk efter. Visst är det den bästa känslan? Den gör dig modig, nyfiken och hungrig på alla spännande saker som livet har att erbjuda. Och den ger dig förmågan att flytta berg. Och det är på grund av en annan person. På Stenungsbaden kan du kan vara den personen. En kollega som gör dina kollegors tillvaro bättre.

Vi som jobbar på Stenungsbaden vet att positiv energi förstärker och skapar ännu mer positiv energi — hos alla. Därför söker vi alltid efter glada och serviceinriktade människor som älskar att sprida kärlek och glädje.

Vi har ett ord för det. Vi kallar det att göra kär-riär!

För oss är lekfullhet, glädje och kreativitet mer än bara slentrianmässiga värdeord utan värde. För de betyder först något när vi fyller dem med mening tillsammans. Varje dag märker vi hur vår energi liksom smittar av sig. Inte bara på våra fantastiska gäster, utan även på varandra. Till oss alla, vi som utför jobbet. Det är som om att all härlig energi liksom “fastnar i väggarna” på Stenungsbaden.

 

Tillsammans skapar vi en atmosfär där det är lätt att bli förälskad. I kollegorna, gästerna och faktiskt även i själva hotellet.

Stenungsbaden erbjuder en professionell - men samtidigt uppsluppen - arbetsplats fylld till bredden av ren glädje och sprudlande kraft. Du som är nyfiken på att arbeta med oss bör därför vara en första klassens glädjespridare. Naturligtvis utrustad med ett gott hjärta som matchar din härliga energi. Du ska vara helsåld på tanken om att tillsammans med oss skapa ett hotell som är något långt utöver det vanliga!

För oss är inte ett jobb ”bara ett jobb”. Här ska man trivas på riktigt. Det är den finaste gåva du kan ge oss och vi kan ge dig, speciellt eftersom vi spenderar mycket tid med STENUNGSBADEN varandra och våra gäster. Därför hoppas vi även att du — liksom vi! — är ambitiös och vågar ha storslagna drömmar. Oavsett om du arbetar i receptionen, i restaurangen eller i städet så vill vi vara en familj som arbetar för något större tillsammans.

Låter detta spännande? Kom och gör kär-riär hos oss!

Vi ser fram emot att ta emot din kärleksförklaring *oops* jobbansökan.

 

 

För oss är inte ett jobb "bara ett jobb". Här ska man trivas på riktigt. Det är den finaste gåva du kan ge oss och vi kan ge dig, speciellt eftersom vi spenderar mycket tid med STENUNGSBADEN varandra och våra gäster. Därför hoppas vi även att du - liksom vi!

☆☆☆☆☆

LEDIGA JOBB

Hej, är du vår nya kollega? Nu är det så härligt att våra förväntansfulla gäster gått och blivit så många att vi måste anställa ännu mer personal, Stenungsbaden är en plats fylld av glädje och kreativitet.

kockar i luckan

KOCKAR

Just nu genomgår Stenungsbaden en stor förändring i köket, och skruvar upp för ambitionen. Vi behöver därför tillsätta duktiga kockar med rätt attityd, yrkesstolthet och kvalitetsmedvetenhet.

Läs mer här. Ansök till, markus.junkala@stenungsbaden.se

In English.

 

Städ 3.jpg

HOUSEKEEPING TIMANSTÄLLNING

Brinner du för rent och fint och älskar att städa? Är du lite av en prioriterande och effektiv pedant och har öga för detaljer, kommer du att trivas som fisken i vattnet med vårt fantastiska gäng på housekeeping. 

Flexibilitet är ännu en styrka du besitter vad gäller schema, då dagarna är varierande. Arbetstiderna är dagtid och arbetet är främst att städa våra hotellrum. Yrkesvana samt svenska är en stor fördel. 

Läs mer här.
Rekryteringar sker löpande. Skicka din ansökan till cecilia.johansson@stenungsbaden.se
 

servering

serveringspersonal

Gillar du möten med nya människor och har en fingertoppskänsla för service? Kanske de viktigaste av allt - en brinnande kärlek och passion för värdskap? Vi söker serveringspersonal som vill jobba extra hos oss i höst. Är det du eller känner du den perfekta vännen för jobbet? 

Ansök till, martin.alberius@stenungsbaden.se

 

Städ 2.jpg

HOUSEKEEPING

Brinner du för rent och fint och älskar att städa? Är du lite av en prioriterande och effektiv pedant och har öga för detaljer, kommer du att trivas som fisken i vattnet med vårt fantastiska gäng på housekeeping. 

Anställningen är på 75% (provanställning i sex månader). Arbetstiderna gäller både dagar och kvällar under veckans alla dagar

 

Läs mer här.
Rekryteringar sker löpande. Skicka din ansökan till cecilia.johansson@stenungsbaden.se

Sandra och Sara.jpeg

frukost- och lunchvärdinna

Gillar du att ge gäster en härlig start på morgonen samt en god lunchupplevelse?  Och framförallt - har du en brinnande kärlek och passion för värdskap?  Nu söker vi en kombinerad frukost- och lunchvärdinna som vill jobba extra och vara en del av vårt glada team. Miljön i vår restaurang är fantastisk, utsikten likaså. Tjänsten gäller frukost och  lunch, extra vid behov.

Ansök till, ulrika.ericsson@stenungsbaden.se

 

Skriv några välformulerade rader om dig själv och varför du vill jobba med oss Gör det idag, och gärna kort och koncist.

hotell & RESTAURANGER i nordic hotels & resorts

AT SIX

Stockholm, Sverige

ARONSBORG

Bålsta, Sverige

AVALON HOTEL

Göteborg, Sverige

COPPERHILL MOUNTAIN LODGE

Åre, Sverige

FARRIS BAD

Larvik, Norge

funken lodge

Svalbard, Norge

HOBO

Stockholm, Sverige

HOLMSBU HOTEL & SPA

Holmsbu, Norge

hotel brosundet

Ålesund, Norge

 

hotel C

Stockholm, Sverige

HOTEL CHRISTIANIA TEATER

Oslo, Norge

HOTEL F6

Helsingfors, Finland

HOTEL OLEANA

Bergen, Norge

NO 13

Bergen, Norge

norefjell ski & spa

Norefjell, Norge

NORDIC LIGHT HOTEL

Stockholm, Sverige

SELMA SPA

Sunne, Sverige

SKT PETRI

Köpenhamn, Danmark

 

 

SON SPA

Son, Norge

STRÖMSTAD SPA

Strömstad, Sverige

TAK

Stockholm, Sverige

THE THIEF

Oslo, Norge

vox

Jönköping, Sverige

YASURAGI HASSELUDDEN

Stockholm, Sverige

 

KOMMANDE PROJEKT

amerikalinjen

Oslo, Norge. Öppnar i början av 2019.

posthuset

Köpenhamn, Danmark. Öppnar under våren 2020.

Har man roligt så både får och ger man mer energi. Stenungsbaden är ren glädje och sprudlande kraft. Det är i kombinationen av vårt aktiva, kreativa och livfulla erbjudande tillsammans med vårt glädjesmittande sätt att vara som det skapas en oslagbart skön atmosfär med alla förutsättningar att fyllas med kraft och glädje.