SV / EN

RESTAURANG & MAT

Restaurang Kookaburra vid havet_Stenungsbaden_hotell_spa

AFTERNOON TEA

Fira in helgen över ett klassiskt Afternoon Tea med godsaker som smörgåstårta, scones, fina bakverk och praliner. Pris 195 kr.

 

Afternoon Tea serveras varje fredag kl. 16-18 fram till 2 juni. Höstpremiär 1 september.

Lunch i restaurang Captains Table

LUNCHBUFFÉ 

Välsmakande lunchbuffé i Captains Table med salladsbuffé och fritt val av kött, fisk eller vegetariskt. Med härtappat vatten som bordsdryck samt kaffe och dessert efter maten. 
Mån-fre 11.30-13.30. Pris 179 kr. Lör 12-14. Pris 159 kr.

 

Frukost.jpg

eKOLOGISK FRUKOST

Varje morgon dukas det upp en härlig frukostbuffé med stort ekologiskt utbud med fairtrade-märkt kaffe. Särskilt stolta är vi över vår hemgjorda Skagenröra, müsli, gyllenrostade nötter, sylt och yoghurt. Hos oss finns alltid laktos- och glutenfria alternativ. Pris 145 kr. Barn 7-12 år 120 kr och barn 2-6 år 65 kr.  Frukost ingår i rumspriset.

 

GLÄDJEFYLLD JULSTÄMNING
- och ett välfyllt gottebord.

Julbord_Stenungsbaden_hotell_spa_restaurang
Julbord_restauranG-Hotell_Stenungsbaden

Årets julbord kommer att bli vårt  mest glädjefyllda  hittills! Klassiska köttbullar och oräkneliga sillinläggningar samsas med en hel del bohuslänska delikatesser. Det blir en dignande buffé i elegant avslappnade Captains Table och storslagna Gripsholm.

På fredagar och lördagar bjuds alla gäster efter julbordet på årets glittriga och glammiga julshow med "Stars at 54 feat. Gretchen" i Lounge. Men festen är inte slut efter det. Då tar DJ Gretchen vid och höjer tempot fram till kl. 02.00.

På söndagar serverar vi ett härlig julbord. perfekt för familj och vänner. Självklart kan vi erbjuda julbord andra dagar. Kontakta vår bokning och begär offert. Min. 50 pers.

Den smarta väljer förstås att stanna över natten och stiga upp till dukat frukostbord. Det perfekta sättet att avsluta arbetsåret på – tillsammans med kolleger eller hela tjocka släkten.

JULBORD fred & lörd, premiär 17 nov
 

På fredagar och lördagar bjuds alla gäster efter julbordet på årets glittriga och glammiga julshow med "Stars at 54 feat. Gretchen" i Lounge. Men festen är inte slut efter det. Då tar DJ Gretchen vid och höjer tempot fram till kl. 02.00.

Datum: 
17-18 november, 24-25 november, 1-2 december, 8-9 december och 15-16 december.

JULBORD, 750 kr

I priset ingår glögg, julbord, kaffe, show med Stars at 54 feat. Gretchen, och entré med garderob till underhållning. Boka redan idag så att du inte missar julens gladaste upplevelse!

julbordspaket, stars at 54 feat. gretchen
FRÅN 1630 KR/PERSON

I paketet ingår övernattning, frukostbuffé, glögg, julbord, kaffe och underhållning fredag och lördag. Boka spaentré för endast 300 kr per person. 

Program fredag och lördag

fr kl 17.00       Välkomstglögg och underhållning med pianobar i Lounge
18.00–21.30   Julbordet står uppdukat
22.00-22.50   Show med Stars at 54 feat. Dj Gretchen
23.00-02.00   Kvällen fortsätter med Dj och dans

Söndagsjulbord

Härligt julinspirerat julbord för familj och vänner. Kaffe och te ingår.
Tid: 12.30–16.00
Pris: 355 kr. Barn 3-6 år 95 kr, 7-12 år: 155 kr
Datum: 26 november samt 3, 10 och 17 december.
Boendegäster 255 kr och då ingår också sen utcheckning fram till kl 14. 

Julbord övriga dagar

Minst 50 personer. Begär offert.

      

Mattias Nordevik

för oss är maten viktig

Våra rätter har sin grund i det svenska köket men har hämtat influenser ifrån den amerikanska östkusten, där fisk och skaldjur gärna står i centrum. Maten skall vara lätt att känna igen utan alltför mycket krusiduller. Vi anpassar menyn efter vad årstiderna har att erbjuda. När helst det går använder vi ekologiskt och gärna ifrån närområdet. Självklart har vi bara färska råvaror och tar hänsyn till miljön både vad det gäller porslin, transporter och utsläpp. Vi serverar varken rödlistad fisk eller kött där djuret fått lida i onödan.

Lokala leverantörer som brinner för sitt yrke och gärna delar med sig av sin kunskap är våra favoriter. Musslorna tar vi ifrån Orust, ostronen ifrån Ljungskile, speciella örter och grönsaker några kilometer bort i Austad och vår bagare finns runt hörnet. Vårt kök har hjälp av fantastiska kockar ifrån olika delar av världen, Chile, Tyskland och USA. 

Enjoy!

Mattias Nordevik
köksmästare

 

BOKA BORD

Här kan du enkelt boka bord för upp till 8 personer online. Större sällskap kan endast bokas via telefon eller e-post. Vänligen meddela eventuella allergier.

Hittar du inget ledigt alternativ, kontakta oss på tel: 0303-72 68 40.

Se vår meny nedan

GÖR SÅ HÄR FÖR ATT BOKA BORD ONLINE

  1. Välj måltid
  2. Ange antal personer
  3. Välj datum
  4. Välj tid
  5. Fyll i din kontaktinformation
  6. Skriv ev. meddelande och allergier
  7. Godkänn villkoren och bekräfta bokningen

Välkomna!

Glöm inte avboka om du inte kan komma. Använd länken i bekräftelsemejlet för att avboka eller ring oss på tel: 0303-72 68 40. Om ni är fler än det antal som är möjligt att boka gäller särskilda bokningsregler och bokning görs via hovmästaren.

 
cashfree

STENUNGSBADEN ÄR KONTANTFRITT
- och tar endast emot kort.

Det går fortsatt bra att betala med kort eller med den mobila tjänsten Swish och vi hoppas kunna erbjuda digitala betalningsalternativ framöver. Företagskunder kan som tidigare välja att betala via faktura. Att skippa kontanter är ett beslut som vuxit fram för att göra våra medarbetares arbetsmiljö tryggare.

CAPTAINS TABLE

Välkommen till bords i Captains Table, vår stilsäkra, sportiga och elegant avslappnade matsal.

Med influenser från såväl den amerikanska östkusten som svenska västkusten är det lätt att förföras av menyn. Förutom den kolgrillade högrevsburgaren hittar du förstås både crab cakes och en klassisk shrimp sandwich. Färska råvaror, ekologiskt, närproducerat och årstidsbaserat är några av nyckelorden.

Med musslor från Orust, ostron från Ljungskile och vår bagare runt hörnet hoppas vi att smakerna inte är det enda som landar gott i magen.

Varmt välkomna!

Se vår meny nedan:

Meny Captains Table

THE STATE ROOM

Här vill vi att ni ska känna er som hemma, krypa upp i en skön fåtölj, slappna av till bra musik och kanske välja bland vårt fantastiska romsortiment.

 

 

 

THE LOUNGE

På Stenungsbadens musikscen presenterar vi nya och kända artister med allt från live band, DJ´s och pianobar. Njut av skön stämning, glada stunder och riktigt god mat i Captains Table. Hela programmet hittar du i vår kalender!

SMAKUPPLEVELSER

skaldjur

ROMPROVNING I THE STATE ROOM

Sockerrörsdrycken från Karibien tar dig med på en upplevelse med fantastiska doftdimensioner. Ni får lära er om rommens historia, hur den tillverkas och får dess olika smaker. Per Ädel kommer även berätta mer om hur de olika öarna dricker sin rom och hur vissa drinkar kom till. provningen tar ca 2 timmar och passar grupper upp till 60 personer.

Pris exkl moms: 495 kr/person
Gäller bokning av min 20 pers. Kostnad för lokalhyra tillkommer.

MATLAGNING I VILLA J.C STEVENS

En ”get together” aktivitet med möjlighet att lära känna varandra på ett nytt sätt, ha kul eller varför inte utmana och tävla mot varandra. Ni delas in i team där ni får tillaga förrätt, varmrätt, dessert samt baka bröd under ledning av en kock. Matlagningen tar ca 2 timmar och passar grupper 4-12 personer.

Pris exkl moms: 11 500 kr
Kostnad för dryck och ev. vinprovning tillkommer.


Bröllop, fest och mingel-party på Stenungsbaden

BRÖLLOP, FEST & MINGELPARY

Drömmer du om ett bröllop på klipporna, att ordna ett elegant coctailparty eller fira att du fyller jämnt? Hos oss finns massor av möjligheter! Från anspråkslösa skaldjursrestaurangen Kookaburra på bryggkanten till villa J C Stevens där ni har ett helt hus för er själva.

SYC_restaurang_textimage_bartender_150914-1000x500.jpg

BARTENDER FÖR EN KVÄLL

Lär dig hur man blandar imponerande drinkar för olika tillfällen! Vår bartender guidar dig och ditt sällskap genom allt från gamla klassiker till de senaste innedrinkarna.

Kung i baren blir du för 2 000 kr i startavgift och 295 kr/ pp.

 

ÖPPETTIDER

FRUKOST

Måndag – fredag
06.30-09.30
Lördag
07.00-10.30
Söndag
08.00-11.00

AFTERNOON TEA

Fredag
16.00-18.00

SöNDAGSLUNCH

Söndag
12.30-15.30

The Captains Table

Lunchbuffé
Måndag - fredag
11.30-13.30
Lördag
12.00-14.00

Middag
Söndag* – tisdag
18.30-21.30
Onsdag - fredag
18.30-22.30
Lördag
17.00-22.30

* Söndagar serveras vår "Klassiker-meny".

THE STATE ROOM

Fredag
20.00-01.00
Lördag
20.00-02.00

THE LOUNGE

Måndag - tisdag
18.00-24.00
Onsdag - fredag
18.00-01.00
Lördag
17.00-02.00

Vi rekommenderar att alltid boka bord för bästa upplevelse. Gäller ej frukost, State Room eller The Lounge.
Med reservation för eventuella ändringar.

BILDGALLERI