HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

dance and health weekend

from 4495:-/person and stay

BOK HERE

 

We could all use a little energy kick during these winter months. Why not join us for a weekend get together filled with inspiring sessions that make both the mind and body happy! Led by the well known entertainer Tony Irving, the wonderful team will relax in the spa, eat delicious meals, and of course, dance! All happening right here at Stenungsbaden Yacht Club. All classes are designed in a way that you do not need a partner to dance with, the choice is simply yours.
Cecilia Ehrling Danermark, Tony’s devoted dance partner and dance influencer, will be joining in, as well as Cecilia Duberg, yogi and coach, who will guide our team through morning yoga while overlooking the outstanding Hakefjord.
Just to add a little more icing to the cake, Thomas Ravelli, world renowned football goal- keeper and former Let’s Dance participant, joins the fun!
He plans to share his philosophy on life while giving out concrete tools for success all during his hour lecture.
To conclude the day, we kick start the evening by dancing to live music performed by Alexandra Jardvall accompanied by the fantastic Duo2Much with Dan Linden and Richard Hauer.

 

WEEKEND PROGRAM

 

 

THIS INCLUDES

 • Overnight part in a standard double room- 2 nights
 • A chance to learn some new dance moves
 • Energy- work out pass
 • Inspirational lectures
 • Refreshing winter bath
 • Challenging outdoor training
 • Two satisfying breakfast buffets
 • Welcome drink with the welcome meeting
 • Two-course dinner on Friday
 • Lunch buffet Saturday
 • Exclusive buffet Saturday
 • Lunch buffet Sunday
 • Opportunity to book spa Friday 12-17, Saturday 7-15 and Sunday 7-13.
 • Access to gym and gym amenities
 • Loan of bathrobe and slippers
 • Free parking directly outside hotel

Price per person 4495 SEK

Single room starting at 6195 SEK (Standard)
Deluxe upgrade +500 SEK per room per night

Please note that we have an age limit of 13 years in our spa Sunday to Thursday, except during certain school holidays.
Read more about our available children times here.

 

TERMS

 • This offer is valid February 21-23
 • This price includes a part in a double room, standard room
 • Added supplement for single room
 • Extension for a seaview room upgrade
 • Advance payment 30 days prior to arrival

 

BOOK HERE
Tony Irving

Helgens värd, i egen hög person, är ingen mindre än Tony Irving!

Tony Irving är en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa fredagsunderhållning - Let’s Dance. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär person. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om.

En av Tonys stora passioner är också att främja dans i samhället, så han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Under helgen lär Tony dig att dansa, tillsammans med sin danspartner Cecilia Ehrling Danermark. När Tony utbildar blandar han seriositet och humor om vartannat. Det kommer att bli väldigt underhållande!

Tony Irving

Lyckan – att våga vara dig själv!

Tonys inspirationsföreläsning handlar om saker som Tony har varit tvungen att ta sig igenom i livet. Tonys resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkogosse som gifte sig med en kvinna och hatade sig själv. Han gömde sig i alkohol, festande och droger. Resan tog sin vändning till att Tony blev öppet homosexuell och idag är han gift med en man och som drog- och alkoholfri person har han hittat lyckan i de dagliga sakerna.  

Tony pratar i föreläsningen om sin förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera sig själv är den svåraste resan i livet: Cut the crap - du har alla förutsättningar för att bli vem du vill bli och leva som du vill leva. Men att hitta styrkan till förändring är livets största utmaning. You can’t be happy, if you don’t accept also being unhappy!

Tonys bok Life, Love and Passion kom ut 2015 och berättelserna i boken blev sedan grunden till Tonys sommarprat i P1, 2019.

Thomas Ravelli

blev en av Sveriges folkkäraste landslagsmän genom tiderna efter sina avgörande straffräddningar i matchen mot Rumänien i VM 1994.  På sin fantastiska meritlista har han bland annat guldbollen, VM-brons 1994, 143 landskamper, 8 SM-guld och han har rankats som världens näst bäste målvakt. Åren har lärt Thomas Ravelli mycket som han gärna vill dela med mig av. I sina föreläsningar tar han hjälp av sina erfarenheter och föreläser om individutveckling i grupp och i arbetslag. Under sin medverkan i TV-programmet Mästarnas Mästare 2014 fick Thomas chansen att visa svenska folket att det ha pratar om också leder till framgång. Trots stenhård konkurrens från många elitidrottare, vann Thomas Ravelli hela tävlingen.

Under lördagen ansluter Thomas till laget, i rollen som föreläsare. Han har mycket att berätta om både karriären och livet. Dessutom var han en utav deltagarna i fjolårets omgång utav
Let’s Dance, så förhoppningsvis kommer han även att bjuda på en och annan dans, då ryktet säger att han även är en duktig underhållare!

Thomas Ravelli

Att befinna sig i komfortzonen

Den psykiska påfrestningen tvingades Thomas Ravelli lära sig att leva med under sin fotbollskarriär. Prestationsångest, flyktbeteende och rädsla över att göra misstag. Det var först i slutskedet av hans karriär som han förstod och översatte dessa känslor och tankar till något positivt. I sin föreläsning belyser Thomas dessa ämnen och delar med sig av tankegångar för att hjälpa folk att ta sig ur de negativa föreställningarna. 

Under föreläsningen kombinerar han humor och allvar. Han är en inspirerande, engagerande och upplyftande talare som även får publiken att tänka till. Under denna föreläsning får du konkreta verktyg att använda till din egen utveckling. Se dig själv som vinnare och ha roligt på vägen!

Cecilia Ehrling Danermark

är en erfaren dansinstruktör som dansat sedan barnsben. Från 9-års ålder har hon tävlat i 10-dans där hon vunnit flertalet medaljer vid såväl nationella som internationella tävlingar. 2006 turnerade Cecilia sgruppen Burn The Floor och har dessutom medverkat som instruktör i TV4’s succéprogram Let´s Dance i hela 11 säsonger, där hon har vunnit tävlingen hela fyra gånger. 

Cecilia har flera års erfarenheter av dansundervisning i alla former; alltifrån socialt, till träningsform, till tävlingsdags och till stora event med uppvisningar.

Under helgen kommer Cecilia att lära er att ha kul med dansen samtidigt som ni bränner en massa kalorier! Hon bjuder både på svettiga gruppträningar likväl som att hon står vid Tonys sida, som hans trogna danspartner under både dansklasserna och kvällsunderhållningen.

Cecilia Duberg

är legitimerad psykolog, mental tränare och yogi sedan början av 2000-talet, internationellt specialiserad inom hälsopsykologi och deltar i events och retreats runt om i hela världen. Hon har skrivit böcker om ämnet; Våren 2017 släpptes debutboken
LEJONAGENDAN, en bok om mental träning i vardagen. Inom 4 veckor blev den en bestseller och har idag hjälp tusentals människor mot ett starkare självledarskap. Augusti 2018 släpptes uppföljaren om teamledarskap; Elefanteffekten - för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten.

Vissa dagar coachar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra dagar leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från ”allt de har att göra”.

Cecilia Duberg

Cecilia säger att yogan väcker oss om vi kollapsat, lugnar oss om vi tagit i för hårt och ger en känsla av att vara del av något större. Hon bjuder på lättsamma och enkla sessioner som är flödande, tillåtande och roliga, så du behöver med andra ord inga som helst förkunskaper. Hon använder sig av humor och musik och utstrålar trygghet och lugn. Så med hjälp av Cecilia har ni möjlighet att denna helg ta en paus från ”allt ni har att göra” och börja morgnarna på allra bästa sätt, ihop med henne och Poweryoga i ”yogastudion”, som vi har placerat alldeles intill vattnet i Hakefjorden (ta gärna med en egen yoga-matta).

Cecilias hands on workshop under lördagen är på temat YOGA in Real Life – taking the perspective of Yoga beyond the mat! 

Alexandra Jardvall & Duo2Much

Alexandra Jardvall ackompanjerad av fantastiska Duo2Much med Dan Lindén & Richard Hauer underhåller oss på kvällarna. Dessa tre musiker har över 60 års erfarenhet tillsammans, som professionella i branschen.

Alexandras varma röst tillsammans med duons energi kommer lätt att få dig att vilja testa dance moves du lärt dig under helgens klasser, mysa i takt och kanske till och med sjunga med framåt småtimmarna. Här bjuds det på allt från gamla goda dansklassiker till pop, rock och country. Det blir härliga kvällar ihop med denna trio kan vi lova!