SV / EN

VÄLKOMMEN TILL BOHUSLÄN!

Att det är hisnande vackert i vår del av landet är vi inte ensamma om att hävda. CNN utsåg nyligen Bohuslän till världens sjunde vackraste vildmarksområde! Så om du inte planerat en tripp till högre rankade Tasmanien eller Bolivia, vet du att du i alla fall är i goda händer!

Stenungsbaden Yacht Club må ha öppet året om men det är under sommarhalvåret verksamheten blommar ut och visar sig från sin mest föredömliga sida. Bad, spa, segling och golf är bara ett axplock av alla aktiviteter som ni kan njuta av under er vistelse hos oss.

Aktiviteter p� Stenungsbaden som Beach-volleyboll

SALTSTÄNKTA SOMMARNÖJEN

Passa på att nyttja dygnets alla timmar när årstiden är som bäst och havet faktiskt är lika inbjudande som det ser ut. Hos oss kan du hyra segelbåt och vattenskoter, låna kubb eller spela beachvolley. På vår bryggrestaurang Kookaburra smakar det extra gott med hamburgare, skaldjur och fruktdrinkar när man aktiverat sig.

Under sommarperioden är även de små välkomna på spa och det finns fullt med aktiviteter som Kids Summer Camp, hoppborg, Wii U, pingis och filmvisningar. På spa finns det dessutom speciella barnbehandlingar. Vad sägs om Honungs- eller chokladmassage. Läs mer om Yacht Kids.

Sommarperiod 1 jul - 7 aug 2016

TIPS! Missa inte Molekylverkstan i Stenungsund. Fri entré. Här är deras sommarprogram >>

FULL FART PÅ LISEBERG I SOMMAR!

I Nordens största nöjespark är det lätt att skaffa minnen som värmer hela året. Med många åk- och upplevelseattraktioner, hundratusentals blommor, kramiga kaniner, mat, dryck och underhållning på scen erbjuder Liseberg aktiviteter för alla. Nordens största nöje ligger i Göteborg, bara en halvtimme från Stenungsbaden Yacht Club.

Liseberg kan stoltsera med en berg- och dalbana i absolut världsklass, Helix. Färden bjuder bland annat på skruvar, loopar och dubbla accelerationer – perfekt för alla som tycker om att vändas upp-och-ner sju gånger på två minuter.
 

Här hittar du öppettider och mer info om Liseberg >>

Flumeride på Liseberg

VATTENSPORTER I VÅR GÄSTHAMN

SEGLA B/ONE

Provsegla västkustens roligaste segelbåt: Bavara B/One med plats för 4 gäster och 1 skeppare. Ta chansen att lära er att segla under semestern eller packa en picknickkorg och segla ut till en ö.
Pris: 1 tim 800 kr, 3 tim 1900 kr, 6 tim 3000 kr
I priset ingår skeppare, flytvästar och sjökläder om det önskas.

VATTENSKOTER

Hyr vattenskotrar, Sea-Doo Spark, en otroligt rolig och lättkörd skoter.
Pris. 20 min 500 kr, 1 tim 1200 kr.
I priset ingår lån av flytoverall/flytväst och goggles. Minst 18 år.

FLYBOARD

Flyboard är en kombination av skidåkning, akrobatik, flygning och vattenlek. Det är lättare än det ser ut och otroligt roligt.
Pris: 30 min flygtid 1500 kr
I priset ingår lån av våtdräkt, flytväst och hjälm. Medtag egen handduk och badkläder.

Uthyrning i aktivitetstältet, nere i marinan. Öppet 10.00-18.00, vid bra väder. För mer information och bokning ring 0733-36 67 99, 0709-29 06 69 eller maila bokning@aquaevent.se. www.aquaevent.se

MOLEKYLVERKSTAN I STENUNGSUND

Molekylverkstan Science center välkomnar alla som är nyfikna, stora som små. Där kan du undersöka, experimentera och testa en mängd olika naturvetenskapliga fenomen inom olika områden och under sommaren finns det flera aktiviteter. Deras specialitet är att väcka nyfikenhet och förklara fenomen hos kemiska processer, visa och berätta om produkter och material som används i vardagen och som har sitt ursprung från plast- och kemiföretag.

Fri entré.

Här hittar du öppettider och mer information om Molekylverkstan >>

SOMMARPROGRAMMET >>

BÅTTURER TILL MARSTRAND OCH KÄRINGÖN

Under sommaren, fram till första veckan i augusti kan du ta en båttur till Marstrand och Käringön. Båtarna avgår från bl.a. Mossholmen och Skärhamn och där finns det goda möjligheter att parkera bilen. 

Turen till Marstrand går fredag till tisdag och till Käringön går båten på onsdagar och torsdagar. Turen till Käringön måste förbokas på tel 0706
-77 58 55 eller på mail till: info@gunnarsbatturer.com

Det finns servering ombord på båten.

Tidtabell och mer information om Gunnars Båtturer här >>

HYRA BÅT

På Myggenäs Marin AB i Myggenäs kan man hyra båt.
Tel: 0304-661649

Vägbeskrivning: Från Tjörnbron fortsätt rakt fram vid blinkljusen. Fortsätt 300 meter och sväng höger vid skylten "Myggenäs Marina".