HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Unplugged

Starta helgen med AW och livemusik

Äntligen fredag! Kom i helgstämning på Stenungsbaden Unplugged, västkustens skönaste AW-häng. Varje fredag bjuder vi in en artist eller ett band för en akustisk musikkväll som spänner över tid och genrer. Låt oss hälla upp ett glas gott åt dig och kom närmare musiken – intimt, personligt och avslappnat.

Men en AW är ju inte komplett utan mat, kanske du tänker nu? På Unplugged står inte bara streetfood på menyn, utan även en trevlig AW-rätt till ett ännu trevligare pris. Allt du behöver för att mjukstarta helgen, helt enkelt. Öppen för alla.

TID

AW från kl. 16:30
Livemusik kl. 17:30–19:30

Artister
Sofia & Magnus Fredag 20 maj

Sofia & Magnus är en duo från Göteborg som har en bred repertoar och olika temakvällar för ett tydligt koncept. Från lounge och mingel till fartfyllda klassiker. Dom spelar även på trio, kvartett, kvintett och 8-mannaband på större tillställningar.

Aron Blom Fredag 27 maj

En livsbejakande trevlig filur som sjunger om livets hjärta och svärta! En singer/songwriter med bas i Stockholm - som gillar att uppträda på festliga tillställningar såväl som intima akustiska stunder. Med själfull kraftig röst med brett register går det mesta att täckas, från covers till egna låtar.