HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Sweet Saturday

SWEET SATURDAY
Koppla av hos oss och sätt guldkant på tillvaron och njut av en skön och avspänd upplevelse. Här finns socialt häng, härligt umgänge och skön musik samtidigt som vi erbjuder det lite lugnare på Bluewater. För att kunna älska livet behöver man ju lite av varje. Eller hur? Välkommen till Stenungsbaden Yacht Club, vi ser fram emot att ta hand om dig.

 

 

SWEET SATURDAY TUNES i The Lounge, kl 15-00
Kulinarisk & musikalisk upplevelse | Socialt | Personligt | Tryggt & säkert

Ta en sväng förbi baren, en perfekt mötesplats innan middagen.  Här bjuds det på livemusik med spännande framträdanden från några av västkustens mes begåvade artister. På menyn finns det ett spännande utbud av havets delikatesser. Tillsammans med ett glas Chablis – en perfekt combo.  Självklart går det lika bra att beställa vår populära burgare och en iskall öl.

I baren kan du välja mellan allt från klassiska drinkar till goda bubblor, eller låt vår bartender överraska dig. Våra bartenders är specialister på Gin och har flera olika recept på den perfekta smakbalansen så passa på att beställa en Gin Tonic, drinkarnas drink, till bordet. Välj mellan 15 olika sorter!

Musikuppträdande kl 15-17 samt kl 20-23.  De övriga tiderna spelas vår populära spellista.

Välkommen in på en underhållande upplevelse med medryckande musik och härlig stämning! Såklart med precis det rätt avståndet.

The Captain’s Table, kl 18-23

I restaurangen bjuds det på en välkomponerad meny med utsikt över Hakefjorden och det salta havet, Boka bord direkt I restaurangen eller ta hjälp av personalen i reception.

Boka bord
The State Room

Koppla av i mysig miljö. Varför inte utmana dina vänner i något at våra kluriga brädspel?

Boka rum
Bluewater Spa, kl 7-21

På vårt spa njuter ni av 2 timmars härlig egentid i skön Miljö. Koppla av i våra varma pooler eller varför inte ta ett uppfriskande dopp i havet?

Till spa