HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Personlig tränare nära Göteborg

Vill du få en kick-start, vägledning och utvecklas i din träning?

En personlig tränare hjälper dig att öka motivationen, ta din träning till en ny nivå och att nå dina mål. Din PT kan även hjälpa dig med kostrådgivning, kostschema och livsplanering, för att få en stark kropp, mer energi och för att kunna njuta av livet optimalt!

Utvecklas i din träning - till en ny nivå

PRIS:
1 h 960 kr (medlemspris 780 kr)
3 h 2880 kr ( medlemspris 2340 kr)
10 h* 8664 kr (medlemspris 7020 kr) *ingår kost- och kroppsanalys

Med erfarna Jeanette Björkman bakom rodret kommer ni att pushas, coachas och motiveras till träning som ger tydlig effekt.

BOKA PT

Jeanette Björkman – personlig tränare

Om vi inte haft nöjet att träffas ännu så är det jag som är Jeanette. Jag jobbar som personlig tränare (PT) här på Bluewater Spa. I år har jag fått det ärofyllda uppdraget att skapa en fortsatt härlig träningsanda här på klubben. Men till det behöver jag er – underbara medlemmars – hjälp. Tillsammans med vår fantastiska personal ska vi tillsammans skapa de bästa förutsättningarna.

Era leenden är belöningen

Jag har jobbat med hälsa och träning länge, till och med ”väldigt länge”. Och jag har därmed uppnått vad vi kallar för en mogen ålder. Under alla mina år har jag sett att träning och hälsa inte betyder samma för alla. Vi är ju olika och har olika förutsättningar och mål. Den allra största behållningen i mitt jobb är att få jobba med er, medlemmar, gäster och kunder. Det är spännande och belönande att uppleva alla eras individuella framsteg, och mötas av alla era leenden när ni nått era mål.

En del av er träffar jag redan regelbundet på olika pass. Vilket grymt gäng ni är! Min förhoppning är att träffa även dig – som kanske inte kommit igång med din träning ännu – eller som funderar på att anlita en PT. En minst lika viktig del av att komma i form som träning är kosten. Och därför tar jag även fram kostråd som passar just dig. Dessutom kan jag stå till tjänst med rehabträning. Ta chansen att prata med mig, så snickrar vi ihop ett program som passar just dig. Målen sätter vi tillsammans!

Sist kan jag kortfattat berätta lite om mig själv: Jag är en “älska-livet-person” som har träning och hälsa som min stora passion. Jag njuter av en varierad träning med såväl tuffa boxningspass som sköna promenader. Utöver detta håller jag även på med löpning och ridning. Ridning är en passion som jag ägnade mycket tid åt i Australien där jag bott en stor del av mitt liv. Det var även där jag universitetsutbildade mig inom träning och idrott.

Dina mål. Vår plan.

Träning ska vara härligt och ge energi. Den ska hjälpa oss att vara i harmoni finna en bra balans i kroppen. Alla behöver röra på sig i vardagen oavsett vilken träningsform/fritidsaktivitet man väljer. Jag själv älskar hinderbanor. Vilken förmån det är att ha en hinderbana på Stenungsbaden. Där kommer vi att träna flera gånger tillsammans.

Har du funderingar eller vill boka PT-timmar tveka inte att maila mig. Ett bra tips är att samla ett gäng kompisar och träna ihop. I en mindre grupp pushar man varandra och det är jätteroligt och peppande!

bluewater@stenungsbaden.se eller jeanette.bjorkman@stenungsbaden.se
Tel. 0303-72 68 55.