HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Personlig tränare nära Göteborg

Vill du få en kick-start, vägledning och utvecklas i din träning?

En personlig tränare hjälper dig att öka motivationen, ta din träning till en ny nivå och att nå dina mål. Din PT kan även hjälpa dig med kostrådgivning, kostschema och livsplanering, för att få en stark kropp, mer energi och för att kunna njuta av livet optimalt!

Jeanette Björkman – personlig tränare

Om vi inte haft nöjet att träffas ännu så är det jag som är Jeanette. Jag jobbar som personlig tränare (PT) här på Bluewater Spa. I år har jag fått det ärofyllda uppdraget att skapa en fortsatt härlig träningsanda här på klubben. Men till det behöver jag er – underbara medlemmars – hjälp. Tillsammans med vår fantastiska personal ska vi tillsammans skapa de bästa förutsättningarna.

 

Dina mål. Vår plan.

Träning ska vara härligt och ge energi. Den ska hjälpa oss att vara i harmoni finna en bra balans i kroppen. Alla behöver röra på sig i vardagen oavsett vilken träningsform/fritidsaktivitet man väljer. Jag själv älskar hinderbanor. Vilken förmån det är att ha en hinderbana på Stenungsbaden. Där kommer vi att träna flera gånger tillsammans.

Har du funderingar eller vill boka PT-timmar tveka inte att maila mig. Ett bra tips är att samla ett gäng kompisar och träna ihop. I en mindre grupp pushar man varandra och det är jätteroligt och peppande!

För personlig träning kontakta jeanette.bjorkman@stenungsbaden.se

Priscilla Lêite – hatha yoga instruktör

Yoga har varit en del av mitt liv i mer än 20 år. Det introducerades först för mig som en fysisk aktivitet. Efter år av praktik upptäckte jag oändlig glädje i djupa meditativa upplevelser. Det var då jag insåg den sanna skönheten bakom yoga och bestämde mig för att acceptera denna resa som en ny livsstil och ett dharma, ett livssyfte.

Ordet yoga betyder förening mellan sinne och kropp, genom andningen. Att utöva yoga är att ta bort fluktuationerna i sinnet (Chitta Vritti Nirodha) och genom att göra det skapar vi en positiv miljö för lycka och helande att blomstra inifrån. Som om en slöja lyfts från dina ögon, kan yoga återansluta dig till din sanna friska, glada, balanserade natur.

Jag kommer att få äran att guida genom olika typer av praktiker såsom en trevlig, avkopplande restaurerande klass eller ett energiskt och inspirerande hathaflöde. Alla träningar är nybörjarvänliga och erbjuder kroppsrörelse (yogasanas), andningsövningar (pranayamas), sinnesrengörande meditation och kroppsavslappning (shavasana).

 

För personlig kontakt priscilla.leite@stenungsbaden.se