HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Personlig tränare nära Göteborg

Vill du få en kick-start, vägledning och utvecklas i din träning?

En personlig tränare hjälper dig att öka motivationen, ta din träning till en ny nivå och att nå dina mål. Din PT kan även hjälpa dig med kostrådgivning, kostschema och livsplanering, för att få en stark kropp, mer energi och för att kunna njuta av livet optimalt!

Jeanette Björkman – personlig tränare

Om vi inte haft nöjet att träffas ännu så är det jag som är Jeanette. Jag jobbar som personlig tränare (PT) här på Bluewater Spa. I år har jag fått det ärofyllda uppdraget att skapa en fortsatt härlig träningsanda här på klubben. Men till det behöver jag er – underbara medlemmars – hjälp. Tillsammans med vår fantastiska personal ska vi tillsammans skapa de bästa förutsättningarna.

 

Dina mål. Vår plan.

Träning ska vara härligt och ge energi. Den ska hjälpa oss att vara i harmoni finna en bra balans i kroppen. Alla behöver röra på sig i vardagen oavsett vilken träningsform/fritidsaktivitet man väljer. Jag själv älskar hinderbanor. Vilken förmån det är att ha en hinderbana på Stenungsbaden. Där kommer vi att träna flera gånger tillsammans.

Har du funderingar eller vill boka PT-timmar tveka inte att maila mig. Ett bra tips är att samla ett gäng kompisar och träna ihop. I en mindre grupp pushar man varandra och det är jätteroligt och peppande!

För personlig träning kontakta jeanette.bjorkman@stenungsbaden.se