SV / EN

På "sköna hotellet" erbjuder vi en lite intimare, mer ombonad och mer personlig upplevelse för dig som verkligen älskar livet.

Kärlek hjärta.jpg

MYS PÅ VARDAGAR

Koppla av hos oss och sätt guldkant på vardagen, en skön och avspänd upplevelse.  Varför inte ta med kärleken och testa vårt puss-å-kram-paket och njut av lugnet.  På ”sköna hotellet” är det härlig stämning och en sofistikerad miljö där du kan gotta dig med ett glas välsmakande bubbel eller varför inte en söt, syrlig och riktigt kall drink.  Hos oss kan du äta en bit riktigt god mat för att avsluta med att bara vara.

🔥   härlig stämning
🍸   goda drinkar
😍   kärlek & puss-å-kram

 

Kärlek par.jpg

PIANOBAR ALLA HELGER (förutom sista helgen)

Avsluta veckan med ett skönt och avspänt helghäng. Njut av vår skickliga pianists breda repertoar, som består av ett spann av allt från avslappnade jazzlåtar till populära hitlåtar. Och kanske en och annan kramgod favorit.  Givetvis får du önska just din - eller ditt sällskaps - favoritlåt. Vår pianist älskar en utmaning.  Entrén är så klart gratis, och vi börjar klockan sju. När livemusiken tystnat så flyttar vi oss vidare till annan valfri miljö på hotellet, varför inte bridge, vår urmysiga lobby eller till State room? 

🎹   pianobar
🎵   soft musik
🔥   Härlig stömning
🍸   goda drinkar
😍   kärlek & puss-å-kram

 

party

PARTY – SISTA HELGEN I MÅNADEN

Sista helgen varje månad släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och nattklubb. Ta med dig några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte testa partykänslan till max med disco och DJ tillsammans med några kompisar.😍

🎉   party
🎶   nattklubb
💃   dans
🍸   goda drinkar
😍   kompisgäng