HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Roliga events

Här finner ni tips på roliga händelser i närområdet. Njut av underbara Bohuslän på din semester, vi erbjuder så mycket mer än bara saltstänkta klippor och hav.

Svanesundsfestivalen

25 - 27 juli är det dags för Svanesundsfestivalen, en gammal tradition som väckts till liv i gen!" Under några sommardagar fylls sundet med artister, aktiviteter och oförglömliga sommarkvällar.Festivalen bjuder på något för alla åldrar. gränsskommuner och övriga Sverige."
Missa en av Västkustens roligaste sommarhelger!

Läs mer
Sundanatta
shopping

Den 5 juli är det Sundanatta på Stenungstorg. Alla butiker är öppna till 21.00.

Hamnfestivalen

Hamnfestivalen 6 juli 2019!Stor folkfest! Stort tält på Hamntorget i Stenungsund mellan Bistro Beo och Harrys!

Läs mer
Sillens dag

På Sveriges Nationaldag arrangeras Sillens Dag på Klädesholmen, som syftar till att hylla en av Sveriges äldsta mattraditioner, sillen! Det blir en folkfest med sillunch på hamnpiren, lokal marknad, musik och så kan du lägga in din egen midsommarsill.

Läs mer
Träbåtsfestivalen

När den årliga träbåtsfestivalen intar Skärhamn är det till ljudet av tändkulemotorer och doften av tjära, hampa och trä. Under helgen den 5-7 juli blir Skärhamn samlingsplats för närmare 100 träbåtar. Hit lockas besökare för att beundra båtarna och dess bryggliv, marknad, musik och aktiviteter. Dagar för såväl den inbitne träbåtsentusiasten som familjen.

Läs mer
Midsummer Match Cup

Missa inte Midsummermatchcup!
I juni 2019 blir det premiär för Midsummer Match Cup. Det är ett nytt internationellt seglingsevent i Skärhamn där dam- och herrseglare tävlar i samma team.

Läs mer
KOOKABURRA
summerclub

Sommarklubben som sjuder av sommarkänsla.
Varmt välkommen till Kookaburra där sommaren kommer att stå i centrum – gott häng, goda drinkar, härlig musik, beach volleyball. Vi ser fram emot en fantastisk sommar tillsammans med dig!

Läs mer