HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

En riktigt bra restaurang på Västkusten

- meny efter vad årstiderna har att erbjuda

MATFILOSOFI

I Stenungsbadens nya meny har vi fokuserat på det klassiska mathantverket. Att laga mat från grunden och med hjärtat. Därför har vi har skapat en mix av klassisk västsvensk sjömat som gifter sig med de goda franska såserna. Addera till detta minimalism inspirerad av det sydeuropeiska köket, så bjuds du på något som både är enkelt och komplext på samma gång. Vi har inte fokuserat på innovation. Vårt fokus har varit de goda smakerna rakt igenom. En meny som vi själva både vill äta och laga. Varje dag i veckan. Det är helt enkelt mat som smakar fantastiskt gott, och som vi ser fram emot att laga till dig.

 

Öppettider   Boka bord  A la carte-meny

Välsmakande lunch

i Captains Table

Salladsbuffé och fritt val av kött, fisk eller vegetariskt. Med härtappat vatten samt kaffe och dessert efter maten.

Vardagar, 11.30-13.30.
Lördagar, 12-00-14.00.
Söndagar, 12.30-14.30
Lunch från 159-179 kr.

Boka bord

Ekologisk frukostbuffé

en bra start på dagen

Utbud med fairtrade-märkt kaffe. Särskilt stolta är vi över vår hemgjorda Skagenröra, müsli, gyllenrostade nötter, sylt och yoghurt. Hos oss finns alltid laktos- och glutenfria alternativ.

Pris 145 kr. Barn 7-12 år 120 kr och barn 2-6 år 65 kr.  Frukost ingår i rumspriset.

Boka bord

Sommar på Kookaburra

Vår sommarrestaurang Kookaburra ligger alldeles vid vattenlinjen. Här kan du äta något gott i skuggan eller fånga sommarens solstrålar på terrassen. Häng med oss i sommar och njut av livet.


Boka spapaket

bröllop - upplevelser - aktiviteter

Bröllop, fest och mingelparty

Drömmer du om ett bröllop på klipporna, att ordna ett elegant coctailparty eller fira att du fyller jämnt? Hos oss finns massor av möjligheter!

Förfrågan

STARTENDER A'LA TOM CRUISE I FILMEN COCKTAIL

Lär dig hur man blandar imponerande drinkar samtidigt som du utför tricks som du kan styla med. Vår bartender guidar dig och ditt sällskap genom olika blandningstekniker.

Läs mer

Romprovning

Sockerrörsdrycken från Karibien tar dig med på en upplevelse med fantastiska doftdimensioner. Ni får lära er om rommens historia, hur den tillverkas och får dess olika smaker.

Läs mer

Matlagningsaktivitet

i Villa JC Stevens

En ”get together” aktivitet med möjlighet att lära känna varandra på ett nytt sätt, ha kul eller varför inte utmana och tävla mot varandra. Matlagningen tar ca 2 timmar och passar grupper 4-12 personer.

Läs mer

Kontakta oss

Stenungsbaden är kontantfritt - och tar endast emot kort

Det går fortsatt bra att betala med kort eller med den mobila tjänsten Swish och vi hoppas kunna erbjuda digitala betalningsalternativ framöver. Företagskunder kan som tidigare välja att betala via faktura. Att skippa kontanter är ett beslut som vuxit fram för att göra våra medarbetares arbetsmiljö tryggare.

Havsnära läge  – restaurang på västkusten  i bohuslän

Ingenstans smakar mat så gott som vid havet . Smaklökarna öppnar sig på vid gavel, suget i magen är förvånansvärt starkt och vågornas lugna rörelser smittar av sig. Efter en dag till sjöss brukar man dessutom kunna äta betydligt mer än efter en dag på kontorsstolen.  I vår restaurang Captains Table är både sportig och stilfull med härlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet –  en restaurang på västkusten i Bohuslän. Här erbjuder vi frukost, lunch, trerätters middag och a’a carte. Här har helt vanliga livsnjutare mötts och minglat sedan starten 1963. Kookaburra är vår sommarrestaurang, tänk Bohuslän, båthus och glada skratt. Restaurangen ligger precis vid vattnet och har en härlig utsikt över salta Hakefjorden, och kan användas som festvåning eller konferenslokal året om.