Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

PRESENTKORT – laddat med 25 % extra kärlek


Ett presentkort laddat med extra mycket kärlek!
25 % extra – 1000 kr blir 1250 kr och 2000 kr blir 2500 kr.

Vi tror inte det undgått någon att vår bransch just nu går igenom en oerhört tuff tid men vi är övertygade om att ljusningen kommer. Därför har vi tagit fram ett presentkort som vi laddar med 25 % extra värde och som är giltig i hela 2 år, alla dagar i veckan men givetvis i mån av plats.

Häng med oss och älska livet! Du behöver inte tänka på vilken middag som ska lagas, bädda sängen eller duka fram frukosten, vi löser allt det där. Hos oss äter du gott, sover tryggt och blir ompysslad som aldrig förr. Det är du värd.

Låt oss ta hand om varandra!

Glada hälsningar
Vännerna på Stenungsbaden

 

 

REGLER & VILLKOR

  • Går att beställa fram till 31 augusti
  • Presentkortet gäller 2 år
  • Kortet gäller som betalning på Stenungsbaden. Presentkortet kan användas till boende, spabesök, behandling eller restaurangbesök, ej alkohol. Du måste nyttja hela summan på en gång. Presentkortet kan ej inlösas mot kontanter eller nya presentkort.
  • Gäller ej förskottsbetalda online-bokningar.
  • Maxbeloppet 25 000 kr
  • Löses in via telefon 0303-72 68 00 alt mail reservation@stenungsbaden.se

 

PRESENTKORT – FRÅGOR OCH SVAR

HUR BETALAR JAG PRESENTKORT SOM KÖPS PÅ SIDAN?
Du betalar med ditt konto/kreditkort. Betalning kan endast ske Mastercard/Eurocard eller Visa. Vi accepterar endast nordiska kort och köp gjorda från nordiska ip-adresser. När du köper ett presentkort över internet har ni som konsumenter enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar.

ÄR KORTKÖPET SÄKERT?
Dina kortuppgifter sänds över en krypterad förbindelse till kortinlösen med samma form av säkerhet som du använder på din internetbank.

HUR LÄNGE GÄLLER PRESENTKORTET?
1-2 år. Giltlighetstiden kan inte förlängas. Giltlighetstid och innestående belopp kan mottagaren kontrollera via saldokontroll på hemsidan.
VAD HÄNDER OM JAG TAPPAR BORT MITT PLASTPRESENTKORT?
Borttappade plastkort ersätts inte. Kvitto på köp gäller ej som presentkort.

VAD KAN JAG ANVÄNDA MITT PRESENTKORT TILL?
Kortet gäller som betalning på Stenungsbaden. Presentkortet kan användas till en spavistelse, behandling eller restaurangbesök. Du måste nyttja hela summan på en gång. Presentkortet kan ej inlösas mot kontanter eller nya presentkort. Gäller ej förskottsbetalda bokningar.

VARNING – för bedragare som säljer presentkort i andra hand. Endast presentkort köpta via oss accepteras.