Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.
Fler bilder

Spapaket höst

Du förtjänar en riktigt skön semester i år

Årets höjdpunkt är här! Och det är äntligen dags att slappa, sippa, svettas, segla, sväva, skratta och allt annat som hör en riktigt skön sommarsemester till. Unna dig härligt spapaket i sommar och koppla av och må bra av varma källor, avslappnande havsutsikt och ett härligt bastulandskap.  Njut av vår wellnesspool, välgörande behandlingar, mys i jacuzzin eller unna kroppen ett rejält träningspass. Avsluta spadagen med en god trerätters med havsutsikt i vår restaurang Captains Table.
Upplev våra underbara öar Tjörn & Orust bada i våra salta vatten och sola på varma granitklippor.  Bara en halvtimme från Göteborg med ständig tåg och buss förbindelser gör att du kan uppleva både stad och skärgård på en och samma semester!
Visst låter detta underbart? Boka ditt boende och säkra upp din semester! Boka ditt spapaket redan idag

Välkomna att älska livet på Stenungsbaden.

 

Boka här Händer hos oss

 

I PAKETET INGÅR

  • En övernattning
  • Frukost*
  • Entré till spa. **
  • Tillträde till gym och träningspass
  • Lån av badrock och tofflor
  • Trerätters middag

*Tänk på att hålla avstånd vid frukostbuffén.

**För att ni ska få bästa möjliga spaupplevelse har vi delat upp dagen i olika spatider. Ni tilldelas er spatid efter bokning.

Observera att vi har en åldersgräns på 13 år i vårt spa söndag till torsdag, förutom under vissa skollov. Här kan du läsa mer om våra barntider.

DATUM: Gäller 1-30 juni och alla dagar från 17 augusti i mån av plats.

BRA ATT VETA: På Stenungsbaden erbjuder vi mysiga vardagar och lugna helger, förutom sista helgen varje månad, då släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och skruvar upp tempot. Se vår kalender för mer information.


 

från 1475:- per person
Boka här

PS. Missa inte vår gedigna frukostbuffé. Där finns hemmagjord vanilj yoghurt, goda smörgås röror, bär, fröknäcke från Mällby Lantgård, gravad lax, ägg, bacon och massor med godheter du vill ha på frukostbordet. Addera havsutsikt och öppen brasa – det bästa på hela dagen!

 

“Väldigt trevligt beläget hotell med stort utbud av allt man kan önska sig. Väldigt bra SPA -avdelning med fantastisk utsikt över Stenungsund. Bättre gym och träningsmöjligheter än på de flesta hotellen. Mycket bra frukost!!”

– Jack Engström