Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.
Fler bilder

Söndagsspa nära Göteborg med boende

från 1145:- per person

Söndagar – bästa dagen på Bluewater spa!

Låt söndagen bli en vilodag på riktigt. Njut av livet och lugnet som infinner sig på veckans sista dag. Om du tränar, slappar eller bara njuter av miljön är helt upp till dig, i paketet  har ni har extra mycket tid i spat för återhämtning. Bada i våra olika källor och blicka ut över Hakefjorden – det är som balsam för själen! Självklart kan du också boka en välgörande massage eller annan behandling hos våra duktiga terapeuter. Efter en sådan början på veckan vågar vi lova att fortsättningen går lite lättare av bara farten!

Varför inte ta en sovmorgon på måndag? När hände det senast?  Sov ut och njut av en underbar hotellfrukost  i lugn och ro – det är du värd.
Om du har bråttom till jobbet kan du ta med dig en grab’n’go-frukost som vi ordnar till dig, bara att beställa och hämta upp i receptionen

Varmt välkomna att återhämta er innan en ny vecka börjar!

 

Boka här   övrig information

I PAKETET INGÅR

  • Övernattning
  • Frukost alt express check-out med take-away-frukost.*
  • Utcheckning 12.
  • Trerätters middag på Captains Table.
  • Entré till spa**
  • Lån av badrock och tofflor.

*Tänk på att hålla avstånd vid frukostbuffén.

**För att ni ska få bästa möjliga spaupplevelse har vi delat upp dagen i olika spatider. Ni tilldelas er spatid efter bokning.

 

Observera att vi har en åldersgräns på 13 år i vårt spa söndag till torsdag, förutom under vissa skollov. Här kan du läsa mer om våra barntider.

FÖR BÄSTA PRIS – BOKA  WEBBEN!
TIPS! Boka ett rum med havsutsikt över det salta havet och Hakefjorden.
Åldersgräns på spa 13 år. Barn är välkomna under vissa lov.

För dig som är lite modigare.
Vi ligger precis vid havet och hos oss kan du ta ett dopp nere vid kajkanten, oavsett årstid. Är det kallt ute finns de alltid en värmande flyt bastu till hands

DATUM: Söndagar (ej juli)

från 1145:- per person
Boka här