HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.
Fler bilder

Dagkonferens nära Göteborg

Dagkonferens nära Göteborg 

Träffas över dagen! När du och dina kolleger vill slippa den dagliga rutinen och hitta lite ny och kvick inspiration ska du boka en dagkonferens hos oss.

 

Dagkonferens vid havet

Miljöombyte gynnar oss på flera sätt. Det bidrar till kreativitet, inspiration och energi. Vi mår helt enkelt som bäst när vi får lite variation. Unna dina kollegor lite variation och kom till havet för en dagskonferens. 

Vår plats vid havet är något alldeles speciellt, kanske är det de friska vindarna, de otämjda vågorna eller den klara himlen. En sak är i alla fall säker: en dagkonferens nära Göteborg vid havet är något alldeles speciellt. 

 

Vårt dagkonferenspaket bjuder på god, energirik förmiddagsfika med både mättande smörgåsar, frukt, kaffe, te och självklart något sött. Vi älskar bullar och kakor, vem gör inte det? 

 

Alla våra konferenslokaler är utrustade med TV/projektor med ljud och möjlighet att koppla upp bild. Wifi, blädderblock och anteckningsmaterial finns att tillgå för alla. Önskar ni mikrofon eller utrustning för digitala möten eller whiteboard så kan vi självklart ordna det också.  

 

I vår restaurang med utsikt över Hakefjorden serveras vi en stor lunchbuffé med sallad, bröd, kött, fisk och vegetariska alternativ tillsammans med kaffe och kaka för de som vill. Vi rekommenderar alltid att ta mer er kaffet ut till bryggan vid havet för att få andas in den friska havsluften. 

Mellan lunch och hemgång så ordnar vi även eftermiddagsfika med smörgåsar, smoothies, paj eller bullar, frukt och mycket mer.

 

I PAKETET INGÅR

  • Konferenslokal
  • Förmiddagsfika – Tips! Uppgradera förmiddagsfikan till vår frukostbuffé. 
  • Lunchbuffé
  • Eftermiddagsfika


Varför inte avsluta dagen på vårt SPA innan hemgång? Våra konferensgäster har rabatterat pris på spa-entré. Mellan söndag-torsdag har vi även rabatterat pris på alla våra behandlingar. Ett bra tips om några vill åka hem direkt och några vill stanna kvar.

 

Psst.. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för våra massagebehandlingar.

 

Ett annat hett tips är att boka in er på en härlig middag att runda av dagen med i vår restaurang med utsikt över Hakefjorden. Vårt matkoncept är en flirt mellan den svenska västkusten och den amerikanska ostkusten. 

 

 

Välkomna på dagkonferens på västkusten!

 

dagkonferens
konferens på västkusten
Kick off