SV / EN

SOMMARKAMPANJ

Sommar

FR 599 KR/PERS

Passa på! Ta chansen och upplev Stenungsbaden och Bohuslän till ett fantastiskt pris i sommar. I paket ingår övernattning, frukost, tillgång till gym, fri parkering och fritt wifi. Vi bjuder på spaentrén under perioden 25 juni till 9 juli. Läs mer om sommaren på Stenungsbaden här.

Och det bästa av allt, här bor ni bara några steg från både havsnära och pulshöjande aktiviteter och ett avkopplande spa. Allt inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Välkommen till oss för att uppleva det på riktigt!

Frånpriset avser avser del i dubbelrum, standard, 100 kr rabatt per person vid bokning av moderate rum. Gäller i mån av plats under perioden 25 juni till 11 augusti 2017. 

Sommardagar hos oss är något alldeles extra. Det beror troligen på att luften här är klarare, havet saltare, klipporna varmare, kaprifolen blommigare, horisonten vackrare och aktiviteterna skönare. Och det faktum att Bohuslän fått höra att det är en av världens vackraste platser, har väl gjort att vi gått och blivit lite malliga. En drömsommar helt enkelt!

 

Kan ej kombineras med andra rabatter och gäller endast nya bokningar. Erbjudandet kan endast bokas online.

Foto: Åsa Dahlgren, Lisa Nestorson, Erik Nissen Johansen.