SV / EN

SOMMARKAMPANJ

Sommar

FR 599 KR/PERS.
 

Passa på - nu med 10% rabatt på mat i Kookaburra brygg-restaurang!

Ta chansen och upplev Stenungsbaden och Bohuslän till ett fantastiskt pris i sommar. I paket ingår övernattning, frukost, tillgång till gym, fri parkering och fritt wifi. 10% rabatt på kookaburra gäller mat mellan kl. 12.00-15.00. Läs mer om sommaren på Stenungsbaden här.

Och det bästa av allt, här bor ni bara några steg från både havsnära och pulshöjande aktiviteter och ett avkopplande spa. Allt inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Välkommen till oss för att uppleva det på riktigt!

Gäller i mån av plats under perioden 24 juni till 12 augusti 2018. Spaentré 195 kr för vuxen över 13 år, 120 kr för barn under 13 år.

Stenungsbaden tillämpar förskottsbetalning. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen. Priset kan endast bokas via Stenungsbadens hemsida.  Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Sommardagar hos oss är något alldeles extra. Det beror troligen på att luften här är klarare, havet saltare, klipporna varmare, kaprifolen blommigare, horisonten vackrare och aktiviteterna skönare. Och det faktum att Bohuslän fått höra att det är en av världens vackraste platser, har väl gjort att vi gått och blivit lite malliga. En drömsommar helt enkelt!

Kan ej kombineras med andra rabatter och gäller endast nya bokningar. Erbjudandet kan endast bokas online.

Foto: Åsa Dahlgren, Lisa Nestorson, Erik Nissen Johansen.