SV / EN

VÄRLDENS SVETTIGASTE KONSTRUNDA

FR 1502 KR/PERSON

 - en del av världens svettigaste konstrunda

Pilane
cykelpaket

Cykla över vackra Tjörnbron och vidare för att uppleva en heldag med konst, kultur och vacker natur på Tjörn. Besök Nordiska Akvarellmuseet som visar Fusion med start den 29 april och Pilane Skulpturpark.

Fusion – ett litet ord med många betydelser. En konstsamling, såsom Nordiska Akvarellmuseets, är en form av fusion. Sommarutställningen ger inblick i museets samling. Från smått till stort. Från sockersött till obehagligt. Dags för nya fusioner att bildas!

Övernatta på härliga Stenungsbaden och njut av vårt sköna spa och låt kulinariska läckerheter fylla dig med ny energi i vår restaurang Captains Table. Allt ackompanjerat av Hakefjorden och det salta havet. Efter en god natts sömn hämtar ni ut era cyklar och cyklar mot Tjörn. Tjörn är en alldeles utmärkt cykelö med natursköna vägar och närheten till god mat, konst och kultur. 

Ta er  till Skärhamn och Nordiska Akvarellmuseet, med sin spännande arkitektur och konst i världsklass. Lunchdags? I museet hittar ni Vatten Restaurang och Kafé, här serveras mat med fokus på råvarornas kvalitet och ursprung. Allt efter kockarnas inspiration och naturens gång.  

I priset ingår: 

  • Övernattning en natt  del i dubbelrum
  • Frukost 
  • Trerätters middag
  • Entré Nordiska Akvarellmuséet 
  • Entré Pilane Skulpturpark 
  • Hyra av cykel 
  • Cykelkartan "cykla i Bohuslän"

Tips! Boka till spaentré för 300 kr/person under tillval, spatider kl 12-14 eller 14-16. Behandlingar bokar du direkt på Bluewater Sports & Health Club.

För bästa pris boka på webben!

Nordiska akvarellmuseet 29 april till 30 september
Pilane  19 maj till 30 september.

 


  

På Tjörn älskar vi konst och kultur. Men vi älskar också triathlon. Så för tionde året i rad kommer vi att mixa dessa två i slutet av augusti. Då kommer du njuta av fantastisk konst på Skulptur i Pilane och Nordiska Akvarellmuseet blandat med tusentals atleter som simmar, cyklar och springer.