SV / EN

VÅRSPA

VÅRSPA

FR 1249 KR/PERSON

FIRA VÅREN MED ETT SPAPAKET
Ta med dig din partner, fling, eller någon annan du bryr dig om - och kom och njut hos oss. Du får boende, frukostbuffé, trerätters middag och inträde på Bluewater spa och vistelsen avslutas med dignande hotellfrukost. Så passa på och besök Bohuslän med den vackra och unika skärgården. Just nu till ett extra bra pris under utvalda dagar, även helger, fram till 30 juni.

HELDAG MED TRÄNING, 22/4

HELDAG MED TRÄNING, 22/4

750 KR/PERS

Söndagen den 22 april anordnar vi en träningsdag på Bluewater spa - en härlig heldag med gruppträning fylld av energi, glädje och inspiration, spa och lunch samt energigivande förfriskningar under dagen.

LENA PHILIPSSON KONSERTPAKET

LENA PHILIPSSON KONSERTPAKET

FR 1990 KR/PERS

Fredagen den 24 augusti kommer Lena Philipsson till oss för en efterlängtad utomhuskonsert med alla förutsättningar för en fantastisk sommarkväll! Så se till att frigöra kalendern redan nu. Du får boende, trerätters middag, inträde till konserten, underhållning på hotellet och vistelsen avslutas med dignande hotellfrukost.

GOLFA VID HAVET

GOLFA VID HAVET

FRÅN 1586 KR/PERSON
15% rabatt när du bokar 2 nätter.

Golfpaket med fantastiskt läge! Härlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Stenungsbaden är omgiven av inte mindre än sju högklassiga golfbanor i natursköna omgivningar vid porten till Bohuslän. Välkommen att samla kraft, komma i rörelse och leva ut din golfpassion! 

SISTA MINUTEN

SISTA MINUTEN

FRÅN 995 KR/PERSON

Visste du att vi släpper ett antal rum för endast 995 kronor / person? Vi kallar det för "sista minuten-erbjudandet". Men vi skulle kunnat kalla det för "herregud-va-härligt" eller "extra-allt-och-galet-billigt"-erbjudandet. För du får boende, frukostbuffé, trerätters middag och inträde på Bluewater spa för under tusenlappen. Men platserna är begränsade, så skynda att boka.