SV / EN

VÄRLDENS SVETTIGASTE KONSTRUNDA

VÄRLDENS SVETTIGASTE KONSTRUNDA

FR 1502 KR/PERSON.

En del av Världens svettigaste konstrunda. I paket ingår entré till Nordiska Akvarellmuseet, Pilane, spaentré. trerätters middag, övernattning, frukost, cykelhyra och cykelkarta. Ta cykeln till Tjörn för en heldag med konst, kultur och vacker natur. Besök Nordiska Akvarellmuseet som visar Fusion.

Datum: 29 april till 30 september.

SPAKAMPANJ

SPAKAMPANJ

FR 1249 KR/PERSON

Ta med dig din partner, fling, eller någon annan du bryr dig om - och kom och njut hos oss. Du får boende, frukostbuffé, trerätters middag och inträde på Bluewater spa och vistelsen avslutas med dignande hotellfrukost. Så passa på och besök Bohuslän med den vackra och unika skärgården. Just nu till ett extra bra pris.

GOLFA VID HAVET

GOLFA VID HAVET

FRÅN 1586 KR/PERSON
15% rabatt när du bokar 2 nätter.

Golfpaket med fantastiskt läge! Härlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Stenungsbaden är omgiven av inte mindre än sju högklassiga golfbanor i natursköna omgivningar vid porten till Bohuslän. Välkommen att samla kraft, komma i rörelse och leva ut din golfpassion! 

Datum: Alla dagar i mån av plats.

SISTA MINUTEN

SISTA MINUTEN

FRÅN 995 KR/PERSON

Visste du att vi släpper ett antal rum för endast 995 kronor / person? Vi kallar det för "sista minuten-erbjudandet". Men vi skulle kunnat kalla det för "herregud-va-härligt" eller "extra-allt-och-galet-billigt"-erbjudandet. För du får boende, frukostbuffé, trerätters middag och inträde på Bluewater spa för under tusenlappen. Men platserna är begränsade, så skynda att boka.

Datum: Utvalda datum.