SV / EN
 
Stenungsbaden

OCR GOLDEN TROPHY 24/3

 

Njut av vår pianist Lisa Ljungbergs breda repertoar, som består av ett spann av allt från avslappnade jazzlåtar till populära hitlåtar. Därefter tar kvällens dj över underhållningen.

OCR GOLDEN TROPHY

Lördagen den 24 mars 2018 går startskottet för OCR Golden Trophy 2018 på Stenungsbaden i Stenungsund. OCR Golden Trophy 2018 består av tre race. Nytt för 2018 är bland annat nya riggar, nya hinder, åldersklasser i race-klassen, tävlingar på nya spännande platser på västkusten samt att namnen på tävlingarna uniformeras för att förtydliga att de ingår i OCR Golden Trophy!  

SNABBFAKTA OM TÄVLINGEN

Datum: 24:e mars 2018
Plats: Stenungsbaden Yacht Club. 
Beskrivning: Terrängbana i kustnära miljö. Grunda vattenhinder i hav förekommer.
Start & mål: Stenungsbaden Yacht Club.
Banlängd: 5km med 100 hinder.
Krav på simkunnighet: Nej.
Utmaning: Antalet hinder att passera inklusive grunda hinder i hav.
Straffrundor: Nej.
After Race & After Party: Ja, i samarbete med Stenungsbaden.

 

Här anmäler du dig till tävlingen.
* Anmälan till tävlingen görs direkt på www.militaryfitness.se

OCR GOLDEN TROPHY-PAKET

PRIS FRÅN 1445 KR/PERS i dubbelrum

Lördagen den 24 mars 2018 går startskottet för OCR Golden Trophy 2018 på Stenungsbaden i Stenungsund. 

I paketet ingår:

  • Övernattning inkl frukostbuffé, med del i dubbelrum
  • 3-rätters middag, gemensam kl 19.30
  • Frukost

Priset är inkl moms.

Gäller 24 mars 2018. Bokningsbart endast för deltagare, med respektive. Bokningskod hittar du när du anmäler dig till tävlingen på www.militaryfitness.se

 

TÄVLINGSFRUKOST

Boka en riktigt rejäl uppladdningsfrukost här. Pris 95 kr/person

Frukost 24 mars serveras i Captains Table kl 7.00-10.30.

KAFFE & GRILL

Kookaburra öppnar kl 10.00.  Här kan du köpa kaffe och "fika". Grillen öppnar kl 12.00. Bygg din egen hamburgare, pris 95 kr.

GEMENSAM MIDDAG

Boka den gemensamma after race-middagen här. Gemensam 3-rätters middag serveras kl 19.30 den 24 mars. Pris 465 kr /person

Halstrad pilgrimsmussla med blomkålspurè och kungskrabba. Serveras med senapspicklade grönsaker och rågchips

Rosastekt kalv med mustig portvinsåss och ragu på svamp samt potatisgratäng gratinerad med Gruyere

Creme brulé


INSTAGRAM:

#ocrgt