SV / EN

NOMINERINGAR 2018

- april -

Ama
Kommer alltid med kloka idéer och åsikter. Har hittat tillbaka till sitt gamla vanliga goa glada jag och sprider nu den kärleken och leendet hon är så känd för. Alma är en av de personerna som lever andas och är Stenungsbaden."

Anderas Jakobsson        
En bra expert i köket ,väldigt bra och rolig kille :)

Andreas Ivarsson
En fantastisk servicehjälte som bemöter sina kollegor och våra gäster med kärlek och glädje. Han är en sann glädjespridare.

Andreas Ivarsson            

Andreas Ivarsson - Woooh!

Danuta
Danuta är hjälpsam, hon har initiativ och lätt att jobba med.

Denise Hermansson      
Alltid glad och sprider positivitet runt omkring sig. Kvittrar alltid i repan och hon känns som en sann ambassadör. Hon hjälper alltid till när det behövs och känns som att Staff was there for me är hennes ledord!

Denise har järnkoll och har all våglighet som krävs för att möta de utmaningar en arbetsdag kan bjuda på. Att servera a la carte i Room, byta en propp, tumla handdukar eller möblera en lokal är utmaningar hon gärna möter. Denise gillar att gå utanför sin box och tar gärna ett pass på spa eller tar en tallrik i luckan i farten när det är högt tryck i restaurangen. Denise kan var bestämd, obekvämt ärlig och målmedveten till retsamhet men hon är också fantastisk, glad, rolig, noggrann och alltid omtänksam. Denise är en uppskattad och respekterad kollega man litar på och hon älskar tävlingar ;-)

Emelie Johansson          
Emelie är en glad sprallig tjej som smittar av sin fina energi till sina medarbetare och gäster. Hon hoppar in på de flesta avdelningar och gör ett fantastiskt jobb:)

 

Heléne i kallis  
Sicken superkvinna! Hon e bäst🎈

Johanna Wenner            
För att hon alltid ser till att våra konferensgäster får det bästa vistelse hos oss. Koll på allt från den första frukten till sista desserten . Utan henne hade mitt jobb inte varit lika underbart!

Jose & Luis        
Jose & Luis has already proven their good work and dedication to our guests. Recently we had an unexpected rush on the bar and I had to ring them and ask if someone could jump in. Meanwhile they were on their way to practice flair, but they dropped everything and Jose jumped in last minute noticed. It is not just about the money, when Luis & Jose has done that many times already. They step up for their colleagues and genuinely care about our guests.  Probably the only department they haven't worked at is Reception. Unfortunately they won't be with us after May for some time till their application has been reviewed. I think this is the least we can do to say ""Tack"" for what they have done and keep doing. However, last minute notice from Migrationsverket is also stinger as flights to Chile are already expensive enough. This will be a little help for them awaiting their return to Stenungsbaden. Sincerely, Paco

Josefine Eljert  
Min andra halva och vilken stjärna!

Martin Celander             
Vilken stjärna vi har fått tillbaka, känns verkligen att Martin hittat hem.  Proffsig och med stort hjärta & glädje säljer han in Stenungsbaden,"

Mathilda Tollesby          
Denna stjärnsäljare! Wow , vecka efter vecka levererar hon och hon har med hjälp av Karin tagit fram våra nya offerter och hon vill alltid utvecklas och vill Stenungsbadens bästa! När personal varit hos oss länge är det lätt att man inte "ser " dem längre, så därför vill jag uppmärksamma Mathilda <3

 

Sandra Högberg
Sandra är en person som alltid vill gästens bästa. Hon har en så stark drivkraft att hon skulle offra nästan vad som helst. Man kan inte annat än ryckas med när Sandra går igång och presenterar något som ska ge en bättre NPS. Sandra är också en kreativ tjej med massor av kraft att ge. Hon ser lösningar och ger allt för att gästen och kollegorna ska kunna få det bästa.

Simon Puder     
För hans fantastiska sätt att ge våra gäster super service - the america way!

Sofia Granath   
Hon är en kollega som visar omtanke och är villig att hjälpa sina kollegor.

Theresa Arena 
För att hon är en genuint fantastisk människa och kollega. Hon borde få nobelpris i hovmästeri om det fanns, verkligen!!

Ximena
Ximena har en fantastisk inställning och är alltid glad. Hon är härligt ärlig, vilket gör henne till en respekterad person på avdelningen. Ximenas inställning och medvetenhet kring gästens behov märks i hennes utförda arbete. Jag skulle nästan våga svära på att Ximenas rum är de bästa i kedjan. Hon har öga för detaljer och lämnar inget efter sig.

- mars -

Andreas Ivarsson            
Har tagit stort ansvar och spridit mycket glädje och kärlek till våra konferensgäster denna månad. Kvitto på det ser vi i det stadigt stigande looponresultatet för conference service. Grymt jobbat Andreas!

Anna Hellerstedt            
Tjejen som alltid svarar glatt både på frågor och på utmaningar. Ställer upp i vått och torrt och är vetgirig. vårat nya stjärnskott på housekeeping.

Christine Pettersson     
Sann glädjespridare!

CHP - Min stjärna - alla dagar i veckan. Alltid på, alltid där - en äkta teamplayer! <3

Jag nominerar Christine för hennes lugna coola sätt att hantera både gäster och personal! Christine är one of a kind

Denise Hermansson      
Alltid en vilja att lyckas, en vilja att göra sitt bästa och med det göra det bästa för gästerna. Har hög effektivitet samtidigt som hon på ett professionellt sätt möter varje gäst med ett leende och är påläst om vad som sker i huset. Har bredden att kunna hjälpa till över avdelningarna, både i spa, bokning, konferens kan vi se henne stråla. Denise vill jag nominera till månadens medarbetare."

Wow, vilken koll du har Denise. Alltid lika kul att se dig In action!

Elin i frukosten
För att hon alltid är glad som lärka och väldans omtänksam. 

Emma Hjalmarsson        
Oavsett var man möter Emma i huset möts man av ett leende! Emma utstrålar lugn, trygghet och professionalitet och är min månadens medarbetare!

Hon e skön och duktig🎈

 

 

Emma Hjalmarsson och Camilla Phil      
Duktigare massör och hud terapeut får man leta efter! Men Som vänner och kolleger helt ovärderliga! Så kul vi har och utan er hade jag aldrig fått ordning på träning och kunde, medlemmar och schema! Nog inte mig själv heller vissa dagar !!Tack för att jag får dela all glädje med er ni är bäst🙏👏

Emma Hjalmarsson och Jeanette Björkman        
För ett fantastiskt engagemang i att göra den bästa medlemskvällen ever - med stående applåder från medlemmarna :)

Fredrik Lundgren            
Småländsk humor och charm i stor dos!

Grace Delacruz Graze
Grace inger trygghet och varm glädje, grym tjej helt enkelt!

Johanna Karlsson            
Jag vill nominera Johanna till månadens medarbetare för hennes härliga engagemang i våra matsalar och festvåningar...att möta Johanna där är alltid lika kul och hon sprider verkligen trygghet kring sig! #älskalivet

John Laoying Hardingz 

Josefin Eljert    
Sann glädjespridare!

Lars Östergärt   
Det först man ser när man möter honom är att han skiner upp i ett leende. Gör hela natten rolig.

Linnea Wetterberg        
Fortsätter att överraska med inställning, klokskap och mycket älska livet.

Luis       

Luis & Jose

 

Mathilda Tollesby          
Vilken stjärna, säljer som en drottning och ett hjärta av guld <3 Alltid en hjälpande hand till den som behöver och aldrig en stressad aura.  MT du förtjänar helt klart månadens medarbetare."

Nina Nero          
Oavsett vad Nina företar sig så gör hon det med glädje och ett smittande sätt! Nina är grym och är älska livet!

Noy Hansupo   
Noi är en verklig glädjespridare på riktigt. Hon bjuder på sig själv helhjärtat. Man blir varm i hjärtat när man hör henne otaliga gånger ta initiativ att fråga gäster om de behöver hjälp. Hon efterlever våra serviceregler till det yttersta med stort hjärta! Noi är verkligen värd att bli månadens medarbetare! <3

Noy Hansupo    

Sandra Högberg              
Tålmodig, sprudlande och omtänksam. Om både gäster, och kollegor.

Sara i disken     
Sara är fantastisk som röjer upp det kaos som är i disken varje dag

Sara Wendleman            
Vaken, pigg och socialmedia queen.

Skorpan              
Gång på gång omnämnd och fortsatt så ödmjuk och cool!

Han bidrar till en välkomnande arbetsplats, och ser både sina medarbetare och våra gäster. Stor eloge.

- februari- 

Andreas Ivarsson            
Han är grym!

Anna Isaksson  
Alltid glad och sprider en väldig värme kring sig. <3 Mån om alla sina kollegor och alltid en hjälpande hand över."

Danuta Karlsson              
En människa som verkligen bryr sig om sitt jobb, sina arbetskamrater. Är en riktig idéspruta, som alltid har nära till skratt. Inkluderar alla kollegor oavsett om de är nya eller har jobbat här många år.

Elin Gidlund      
Alltid glad och positiv mot gästerna.

Helen Larsson  
Positiv energi och ett grymt driv i köket.

Johanna Jansenius         
Johanna jobbar alltid för en bra gästupplevelse och för att bidra till ett härligt team. Hon tar sig an alla uppgifter och utmaningar med ett leende. Johanna får lugn och glädje att harmoniera på ett magiskt sätt som skapar en känsla trygghet för både gäster och kollegor.

 

Johanna Karlsson            
Johanna är en fantastisk ledare som ger excellent service till såväl gäster som medarbetare. Attityden är helrätt, hon ser alla och finns till för alla. Hon, tillsammans med sitt team, gör allt för att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Service och värdskap i mästarklass!

Hon ser alltid lösningar och fixar i restaurangen. Hade inte Johanna funnits hade mitt jobb blivit lite tyngre och jag litar fullt ut på Johanna. Denna fantastiska klippa!

Johanna Wenner            
Hon är trygg, klok, rolig och ett proffs ut i fingerspetsarna.

Vår fantastiska stjärna på säljavdelningen. Med sitt lugn, tålamod och erfarenhet sprider hon trygghet på kontoret och runt om på hotellet. Spindeln bland våra konferensgrupper och det sköter hon hur bra som helst! Imponerad av Johanna!

John Falbo         
positivt, trevligt, ansvarig, professionellt "motherfucker"😆😆😆😆😍😍😍😍😎😎😎😎😘😘😘😘😘

 

Mattias Nordevik           
Charmar i hela registret mellan koncentrerad och sprallig och bjuder gärna på sig själv.

Muamer             
Alltid välkomnande och varm varenda gång man kommer till jobbet. Han gör det riktigt roligt sätta fötterna innanför Stenungsbadens dörrar. Helt fantastisk kollega som bryr sig om sina medarbetare. Jag önskar att alla arbetsplatser kan få ha en Muamer.

Noi Hansupo    
Noi är en verklig glädjespridare på riktigt. Hon bjuder på sig själv helhjärtat. Man blir varm i hjärtat när man hör henne otaliga gånger ta initiativ att fråga gäster om de behöver hjälp. Hon efterlever våra serviceregler till det yttersta med stort hjärta! Noi är verkligen värd att bli månadens medarbetare! <3

För att hon alltid går på uppdrag med ett leende på kvällarna när man behöver hjälp och hon är inne på kvällsstäd.

- januari -

Andreas Ivarsson            
 

Angelika Björkner          
Det krävs ork och beslutsamhet för att lyckas leverera på jobbet för gäster, kollegor och samarbetspartners varje dag. Angelika är som en evig källa av tålamod, vänlighet och glädje. Och hennes leende lyser upp en hel hotellkorridor.

Camilla Pihl       
Full med engagemang, en stark vilja att själv utvecklas och att utveckla Bluewater på alla plan. Hon är lugn, trygg och en fantastisk tjej!

Danuta Karlsson              
Stolt över att arbeta på Stenungsbaden, hon visar energi genom att dela med sig av värme och positivitet, glimten i ögat och glädjen att serva våra gäster. Ta ansvar, alltid koll på läget.

Denise Hermansson      
"Vilken lagspelare och kollega <3 Ser helhetsbilden, stöttar och hjälper där det behövs och ALLTID med leende och #älskalivet inställning."

Som stolt tog hand om konferensen under VK helgen. Berömmet har haglat med rätta. Denise, du är fantastisk.

Elin Pettersson
Elin är en super service tjej med stolthelt och vilja att allt ska bli perfekt både för gästen och för avdelningen. Hon väntar inte på att saker ska bli gjorda, hon gör dem!!

Emma Hjalmarsson        
Emma har ett stort engagemang och massa goda idéer. Hon är en trygg, glad kollega som sprider energi och ger kraft!

Emma Hjalmarsson

Fredrik Lundgren            
Med finess och en stor portion humor fixar Fredrik "kakan"! Grym kille helt enkelt!

Gina Petersson
Alltid hjälpsam, alltid glad och sprider energi. Utan att blinka hjälper hon till med vad som helst. Hon är en klippa. Hon är en sån solstråle som alltid ler och ställer upp på allt man kan tänkas behöva hjälp med. Hon är otroligt hjälpsam och ett nej finns inte för henne, hon bara ler och gör vad man behöver hjälp med.  

Heléne Larsson               
Heléne i kallköket tycker jag är en värdig månadens medarbetare varje månad. Heléne jobbar hårt och har ett hjärta av guld, hon har en energi som smittar av sig och hon är alltid så glad och hjälpsam. En arbetsdag med henne på plats gör alltid dagen lite roligare.

Tevlig, ansvarig, creativ

Johan Leonsson
Bokar du en massage med Johan får du inte bara det, utan han ger dig tips och råd för vad du själv kan göra. Johan ställer alltid upp och är en toppen god & omtänksam kollega.

Johanna Jansenius         
Johanna är duktig på att få alla att känna sig sedda och viktiga. Jag tycker att tycker att hon vuxit och utvecklats på ett mycket positivt sätt under det sista året. Från ganska blyg viol till strålande och stolt solros!

Johanna Karlson              
Positive/motivering

Gör ett jobb för och i restaurangen. Snäll omtänksam vill alla och Stenungsbaden det bästa. Johanna är ⭐️❤

Johanna Wenner            
Åren går och då är det lätt att man ""missar"" sina kollegor som man haft runt sig länge och ser dessa nya stjärnor. Men någon jag inte hade klarat mig utan och som levererar varje dag är denna magiska stjärna, Johanna Wenner! Hon levererar och levererar! <3"

Jonathan "Skorpan"      
För att han ödmjukt orädd har tagit kliv in i restaurangen och gör det med en glans så man blir stolt som en tupp ;-) Jonathan kan utvecklas vidare och bli en ännu mer omtyckt personal i CT, lounge och Room."

Jonathan "Skorpan" får min röst. Skorpan är månadens medarbetare!!

Utmärker sig för underbar service i flera omdömen från våra gäster och har jobbat framgångsrikt med cross-sales.

Josefine Eljert  
En sann glädjespridare som både är nyfiken och alert.

Luis! Luis! Luis!
Luis has great personality and attitude at work. Our guest loves his charisma and he always ""pays"" them back with good service and a smile. He is always available when needed and has never disappointed in his tasks. He is a wonderful asset to our Hotel and he shall definitely be in the top nominees.

Nina Nero          
Villig att prova nya saker och gör det med ett leende. Sprider glädje oavsett vem hon möter. Frågvis och nyfiken och inte rädd för att hugga i.

Noy Hsnsupo                    
Noi är en verklig glädjespridare på riktigt. Hon bjuder på sig själv helhjärtat. Man blir varm i hjärtat när man hör henne otaliga gånger ta initiativ att fråga gäster om de behöver hjälp. Hon efterlever våra serviceregler till det yttersta med stort hjärta! Noi är verkligen värd att bli månadens medarbetare!

Alltid glad och pigg. En riktig arbetsmyra som aldrig säger nej. Har när till skratt och tar hand om gästerna som ingen annan.

 

Sandra 
Hon gör alltid min arbetsdag bättre när jag träffar henne.

Sara och Burim i disken
De gör ett fantastiskt jobb i disken. Den platsen som är minst uppskattad och den som känns mest när de inte är där. Alltid rent och fint när dom jobbar.

Sara Wendelman            
Wow, vilken tjej, knivskarp i sina analyser och en riktig teamplayer som skapar värde för både kund och personal!

Sofia     
Arbetsmyra som tar sig an alla uppgifter och utmaningar med ett leende! Alltid hjälpsam, alltid ärlig, alltid modig, alltid kvalité!"

Theresa Arena 
All heder till Theresa som aldrig ger upp, hon kämpar kväll efter kväll med mål att ha dem nöjdaste gästerna. Med Theresa i fnb teamet finns det bara en väg och den är framåt ❤️


NOMINERINGAR 2018


– MAJ–

Alma Oliw           
hon har "X factor" som en ledare.

Andreas Ivarsson             
En härlig servicehjälte som alltid är på tårna. Glad, alert och vaken med ett stort servicehjärta.

Anna Bergqvist
Sprider alltid ett härligt lugn omkring sig och svarar tålmodigt på vissa dagar 1000-frågor.  Anna är en stjärna! <3

Burim    
Burim i disken får min nominering! Han kämpar och är alltid glad oavsett vad.  Han ger mig kraft. “ Hejja Burim du är fantastisk!

Glad, positiv och alltid fylld av energi. :-D

Cecilia Johansson            
Cecilia gör alltid ett bra jobb och är väldigt omtänksam mot både gäster, kollegor och miljö.

Hon är snäll<3

Cecilia, oj vilket jobbet hon gör. Hon vågar ta sig an alla utmaningar och hon ror alla i hamn. Hon styr housekeeping i rätt riktigt, ex anslagstavlan hon har skapat i tvätten och idag såg jag henne skriva ut massor med checklistor som ska finnas vid anslagstavlan för att det ska vara lätt för alla att göra vissa arbetsuppgifter även om man inte gör dem så ofta. Cilla är en fixare!

Danuta 
Hon hjälper alla utan tvivel. Hon har initiativ.

Denise Hermansson       
Hon har visat på stor vilja att ge gästen det bästa. Hon säljer en bättre upplevelse och visar vägen till ett bra teamwork. Denise är trygg mot gästen och ger sina kollegor energi och kärlek varje dag.

Gabriella Pettersson      
Gabriella är vår egna energikälla. Vart hon än är så har hon ett leende på läpparna och ett skratt som kan fylla hela Gripsholm.  Men just denna månad förtjänar hon en extra eloge för sitt arbete med återställa datorerna efter systemkrisen. GP, you rock! <3

Denna månaden möttes vi av stora utmaningar när vi drabbades av viruset. Och Gabriella var den som aldrig släppte det förrän allt var löst. Hon fanns där för sina medarbetare och uppmuntrade dom i alla motgångar som uppstod.

Gina Petersson
Hon hjälper och tänker på sina arbetskamrater.

Hanna Andersson            
Hanna ställer alltid upp och sprider massa energi och glädje omkring sig! Fantastisk kollega att jobba med!

Jeanette Redig
Till världens bästa nattis som kämpar och håller ordning och är ett med gästerna och är det minst tacksamma jobbet då hon jobbar för det mesta ensam och håller ordning på hela hotellet. Vill alltid bidra och göra det lilla extra. Hon experimenterar med drinkar och iskaffe för att hitta det bästa till våra gäster och för att hon älskar att sälja i lobbybaren :) En riktigt team worker är hon och hon sprider glädje till alla :)

Jim Gustavsson                
Glad, pigg och finurlig!

Johanna Wenner             
Hon roddar, hon fixar och är alltid en go kollega. Spelar ingen roll vilket event hon jobbar med så gör hon alltid sitt bästa! Fokus på Stenungsbaden och på gästen så vi skall få rätt förutsättningar. Hon har driften i fokus och det märks att hon har erfarenheten i ryggen. Det är ett nöje att jobba tillsammans med Johanna!"

John Falbo          
Han är en positiv kille, duktig och skicklig. Har börjat ta steg mot att bli mer rak och tydlig med sitt gäng. Sprider omtanke och är intresserad av andra.

Good enought😃

Jonna Svensson                
Gör alltid ett bra jobb och är en helt fantastisk kollega! Ett nöje att få arbeta när hon är på plats

Josef i restaurangen       
Sann servicehjälte, räddare och glädjespridare.

Josef är en riktig hjälte. Han har inte bara ett ödmjukt och härligt bemötande. Han har även talang som livräddare fast han inte visste om det själv. Han imponerade stort med sitt agerande i JC Stevens villa, när han på ett modigt sätt hjälpte en kvinna som satt i halsen. Josef lyfter upp kvinnan och utför heimlich manöver så hon får upp det som sitter fast. Kvinnan är tacksam att Josef räddat hennes liv. Josef själv visste inte om att han kunde manövern men han agerade i stunden och var en hjälte för kvällen. Josef har visat på många andra fantastiska sidor. Det har kommit sms, mejl och kommentarer om hur väl omhändertagna våra gäster känner sig när de blir serverade av Josef. Han är även en teamplayer. Han kan ställa upp på vilken avdelning som helst med vad som helst. Han serverar, diskar, möblerar, kommer till frukost eller blandar drinkar på kvällen. Josef är en riktig lagkamrat med mod och kärlek i bästa kombon.

Josefin Eljert     
Vill lägga min röst på glädjespridaren Jossan!

Jossan är grym! Full koll och uppdaterad på ALLT som rör våra privatgäster. Hon är dessutom är härlig och glad kollega som jag blir glad av. Utan tvekan så tar hon säkerhetsgenomgångar på engelska för våra konferensgäster, Heja Jossi! <3

Karin Åkerman  
Karin var en riktig klippa under de dagarna som systemet låg nere. Hon var vår alldeles egna IT-support. Hon ringde och sprang överallt i huset för att försöka få igång all teknik. Hon höll på under hela lördagen och söndagen. En riktig hjälte den här månaden! Tack Karin!

Linnea Wetterberg
Linnea sprudlar av glädje och har alltid ett leende över för såväl gäster som kollegor. :-D

Hon har öga för service och gästen oavsett antal gäster i matsalen. Man kan bara imponeras av hennes sätt att bemöta och ta gästerna i olika situationer. Linnea är en riktig glädje och kärleksspridare.

Det finns inte nog med superlativ för denna underbara tjej! Ställer upp i alla lägen, jobbar kväll sover några timmar för att sedan leverera toppservice till våra frukostgäster. Inte nog med detta så har hon en härlig humor och sprider alltid glädje och kärlek omkring sig! Linnéa du är bäst!

Hejar alltid och glad när man möter henne i korridorerna. Pärla!

De dagar hon jobbar går alla på F&B med ett brett leende på läpparna.

Mathilda Tollesby           
En lugnt sprallig urkraft som löser precis allt.

Sara Wendleman             
Sara har kommit in i team Stenungsbaden men en enormt stor dos av glädje! Jag blir glad av att se hennes engagemang, som ex när jag tar en snabb titt på FB och ser att Sara har svarat på gästfeedback, då blir jag lycklig. :) Tack Sara för att du engagerar dig och tar ansvar och för att du gör det med ren glädje! Tack Sara för att vi får ha dig i vårt team!"

Alert, vaken och påhittig! Sara är verkligen en kollega som alltid bjuder på ett leende och sprudlar av energi och ligger steget före. :-D

Sofia Sandberg
Som alltid gör det bästa för gästen och för Stenungsbaden. Med ett varmt och proffsigt bemötande ger hon gästen en trygg start på sin vistelse. Sofia lämnar inget åt slumpen, hon följer upp och förbättrar sitt arbete hela tiden.

Tobias i kallis
Hans härliga positiva humör ger mig energi i massor.

Alma Oliw           
hon har "X factor" som en ledare.

Andreas Ivarsson             
En härlig servicehjälte som alltid är på tårna. Glad, alert och vaken med ett stort servicehjärta.

Anna Bergqvist
Sprider alltid ett härligt lugn omkring sig och svarar tålmodigt på vissa dagar 1000-frågor.  Anna är en stjärna! <3

Burim    
Burim i disken får min nominering! Han kämpar och är alltid glad oavsett vad.  Han ger mig kraft. “ Hejja Burim du är fantastisk!

Glad, positiv och alltid fylld av energi. :-D

Cecilia Johansson            
Cecilia gör alltid ett bra jobb och är väldigt omtänksam mot både gäster, kollegor och miljö.

Hon är snäll<3

Cecilia, oj vilket jobbet hon gör. Hon vågar ta sig an alla utmaningar och hon ror alla i hamn. Hon styr housekeeping i rätt riktigt, ex anslagstavlan hon har skapat i tvätten och idag såg jag henne skriva ut massor med checklistor som ska finnas vid anslagstavlan för att det ska vara lätt för alla att göra vissa arbetsuppgifter även om man inte gör dem så ofta. Cilla är en fixare!

Danuta 
Hon hjälper alla utan tvivel. Hon har initiativ.

Denise Hermansson       
Hon har visat på stor vilja att ge gästen det bästa. Hon säljer en bättre upplevelse och visar vägen till ett bra teamwork. Denise är trygg mot gästen och ger sina kollegor energi och kärlek varje dag.

Gabriella Pettersson      
Gabriella är vår egna energikälla. Vart hon än är så har hon ett leende på läpparna och ett skratt som kan fylla hela Gripsholm.  Men just denna månad förtjänar hon en extra eloge för sitt arbete med återställa datorerna efter systemkrisen. GP, you rock! <3

Denna månaden möttes vi av stora utmaningar när vi drabbades av viruset. Och Gabriella var den som aldrig släppte det förrän allt var löst. Hon fanns där för sina medarbetare och uppmuntrade dom i alla motgångar som uppstod.

Gina Petersson
Hon hjälper och tänker på sina arbetskamrater.

Hanna Andersson            
Hanna ställer alltid upp och sprider massa energi och glädje omkring sig! Fantastisk kollega att jobba med!

Jeanette Redig
Till världens bästa nattis som kämpar och håller ordning och är ett med gästerna och är det minst tacksamma jobbet då hon jobbar för det mesta ensam och håller ordning på hela hotellet. Vill alltid bidra och göra det lilla extra. Hon experimenterar med drinkar och iskaffe för att hitta det bästa till våra gäster och för att hon älskar att sälja i lobbybaren :) En riktigt team worker är hon och hon sprider glädje till alla :)

Jim Gustavsson                
Glad, pigg och finurlig!

Johanna Wenner             
Hon roddar, hon fixar och är alltid en go kollega. Spelar ingen roll vilket event hon jobbar med så gör hon alltid sitt bästa! Fokus på Stenungsbaden och på gästen så vi skall få rätt förutsättningar. Hon har driften i fokus och det märks att hon har erfarenheten i ryggen. Det är ett nöje att jobba tillsammans med Johanna!"

John Falbo          
Han är en positiv kille, duktig och skicklig. Har börjat ta steg mot att bli mer rak och tydlig med sitt gäng. Sprider omtanke och är intresserad av andra.

Good enought😃

Jonna Svensson                
Gör alltid ett bra jobb och är en helt fantastisk kollega! Ett nöje att få arbeta när hon är på plats

Josef i restaurangen       
Sann servicehjälte, räddare och glädjespridare.

Josef är en riktig hjälte. Han har inte bara ett ödmjukt och härligt bemötande. Han har även talang som livräddare fast han inte visste om det själv. Han imponerade stort med sitt agerande i JC Stevens villa, när han på ett modigt sätt hjälpte en kvinna som satt i halsen. Josef lyfter upp kvinnan och utför heimlich manöver så hon får upp det som sitter fast. Kvinnan är tacksam att Josef räddat hennes liv. Josef själv visste inte om att han kunde manövern men han agerade i stunden och var en hjälte för kvällen. Josef har visat på många andra fantastiska sidor. Det har kommit sms, mejl och kommentarer om hur väl omhändertagna våra gäster känner sig när de blir serverade av Josef. Han är även en teamplayer. Han kan ställa upp på vilken avdelning som helst med vad som helst. Han serverar, diskar, möblerar, kommer till frukost eller blandar drinkar på kvällen. Josef är en riktig lagkamrat med mod och kärlek i bästa kombon.

Josefin Eljert     
Vill lägga min röst på glädjespridaren Jossan!

Jossan är grym! Full koll och uppdaterad på ALLt som rör våra privatgäster. Hon är dessutom är härlig och glad kollega som jag blir glad av. Utan tvekan så tar hon säkerhetsgenomgångar på engelska för våra konferensgäster, Heja Jossi! <3

Karin Åkerman  
Karin var en riktig klippa under de dagarna som systemet låg nere. Hon var vår alldeles egna IT-support. Hon ringde och sprang överallt i huset för att försöka få igång all teknik. Hon höll på under hela lördagen och söndagen. En riktig hjälte den här månaden! Tack Karin!

Linnea Wetterberg
Linnea sprudlar av glädje och har alltid ett leende över för såväl gäster som kollegor. :-D

Hon har öga för service och gästen oavsett antal gäster i matsalen. Man kan bara imponeras av hennes sätt att bemöta och ta gästerna i olika situationer. Linnea är en riktig glädje och kärleksspridare.

Det finns inte nog med superlativ för denna underbara tjej! Ställer upp i alla lägen, jobbar kväll sover några timmar för att sedan leverera toppservice till våra frukostgäster. Inte nog med detta så har hon en härlig humor och sprider alltid glädje och kärlek omkring sig! Linnéa du är bäst!

Hejar alltid och glad när man möter henne i korridorerna. Pärla!

De dagar hon jobbar går alla på F&B med ett brett leende på läpparna.

Mathilda Tollesby           
En lugnt sprallig urkraft som löser precis allt.

Sara Wendleman             
Sara har kommit in i team Stenungsbaden men en enormt stor dos av glädje! Jag blir glad av att se hennes engagemang, som ex när jag tar en snabb titt på FB och ser att Sara har svarat på gästfeedback, då blir jag lycklig. :) Tack Sara för att du engagerar dig och tar ansvar och för att du gör det med ren glädje! Tack Sara för att vi får ha dig i vårt team!"

Alert, vaken och påhittig! Sara är verkligen en kollega som alltid bjuder på ett leende och sprudlar av energi och ligger steget före. :-D

Sofia Sandberg
Som alltid gör det bästa för gästen och för Stenungsbaden. Med ett varmt och proffsigt bemötande ger hon gästen en trygg start på sin vistelse. Sofia lämnar inget åt slumpen, hon följer upp och förbättrar sitt arbete hela tiden.

Tobias i kallis
Hans härliga positiva humör ger mig energi i massor.


– APRIL –

Alma    
Alma er bäst älska livet. 

Andreas    
Andreas ! Denna klippa nämns om och om igen i vår loopon. Han gör sitt bästa och charmar våra gäster! Andreas , du gör ett kanonjobb.
Vilken glädjespridare! Andreas levererar service i toppklass samtidigt som han gör det med en stor dos humor. Gästerna älskar Andreas!

Andreas är en servicehjälte av toppklass. Han sprider en massa härlig energi och är sprudlande glad. Han bjuder på sig själv hela tiden och man blir verkligen glad när man träffar honom. 

Andreas är en fantastisk kollega som sprider glädje till både gäster och kollegor. Det är roligt att höra konferensdeltagare nämna honom med leende på läpparna.

Angelika Björkner    
Angelika är alltid redo! Tar alltid actions! Ger alltid sitt bästa! Ingen tvekan om att Angelika alltid vill att vi tillsammans ska lyckas. Jag är glad att jag har förmånen att jobba med henne och lära av henne. Hon sprider kärlek, hon ger kraft och hon är kreativ. Angelika älskar livet och Stenungsbaden.

Camilla Phil    
Camilla sprider alltid glädje, lugn och kunskap!

Christine Pettersson    
Hon har vuxit i sitt yrke. På ett år har hon förvandlats. Hon är framåt och säker. Hon är glad och omtänksam. Hon tar ansvar och följer de rutiner som finns. Hon är lyhörd och snabbtänkt. Hon har så många bra talanger att hon bara måste nomineras. Jag nominerar Christine.

Denna tjej har utvecklas så mycket och har verkligen blommat ut. Receptionen strålar mer, lever mer, bubblar mer av glädje när Christine jobbar. Hon skapar en plats fylld av glädje för både gäster och personal. Hon är även den som ger allt så fort det finns en utmaning eller tävling att hänga på. Christine rockar repan! Christine är månadens medarbetare!

Utvecklats så mycket. engagerad, positiv, härlig!

När man utvecklas så händer något fantastiskt. Man växer som människa, både i sitt arbete och privat. Man går från att se upp till förebilder, till att själv vara en. När kunskaperna gör att man både känner och utstrålar trygghet, energi och glädje. Något som även smittar av sig på sina kollegor. När man löser problem leende vilken tid på dygnet som helst. Och när man älskar utmaningen som en säljtävling skapar och ser till att vinna den med bred marginal. Då är man väl värd att få bli månadens anställd. Jag nominerar härmed Christine Pettersson i receptionen.

Denise    
Wow! vilken brud! Så lycklig över att vi får ha denna tjej hos oss på stenungsbaden igen. Hon gör ett toppen jobb och är inte rädd för att jobba hårt! Älska livet och älska Denise :)"

Jag vill nominera Denise! Denise tycker jag är grym i repan, hon har full koll och är otroligt duktig. Vid minsta tveksamheter så dubbelkollar hon och stämmer av så det inte blir några missar. Jag gillar verkligen Denise :)
 

Emanuele Fedele    
Emanuele vår hjälte! Med en aldrig sinande energi och entusiasm. Han ser alla möjligheter, är positiv till allt, brinner för nya idéer, är strukturerad, har kontroll osv osv. Och framförallt, han är en riktigt "go kille"!!

Frukostgänget    
När de förberett matsalen inför kvällen och jag fick en så harmonisk, lugn och trygg känsla. Allt på sin plats. Musik, ljus, dukning och personalen var så på tå.

Helene i kallköket    
Helene är alltid glad och positiv, blir glad för allt man gör och jag tycker att hon är en fantastisk inspirations källa med ett genuint intresse för allt och alla.

Isabella De Masa    
Jag tycker att hon gör ett fantastiskt jobb på sin avdelning och är alltid framåt och har fokus på våra gäster och deras bästa. Hon hjälper alltid till om det är något man behöver hjälp med. Man blir alltid lika glad när man möter henne oavsett var i hotellet som hon befinner sig. Att ha Bella som sin kollega är helt fantastiskt. och jag hoppas at få ha henne kvar länge här på stenungsbaden.

Bella är en ung, driven, motiverad tjej med skinn på näsan. Hon har en förmåga att nå framgång i sitt arbete med glädje och harmoni. En trygg medarbetare att alltid luta sig på. Heja Bella, hon är en riktig guldklimp!"

Jim i disken    
Jim i disken. Han är grym. Har ett av de minst populära arbetet på baden och fixar det utan att klaga.

John Falbo    
Equally good in create fantastic food as in creating a nice atmosphere.

Josef i restaurangen    
Vilken servicehjälte! Han bekräftar verkligen våra gäster och får dem att känna sig sedda. Josef levererar service i toppklass.

Yousef!

Josefine Eljert    
Med högt trygg och med ökning på leisuresegmentet håller Jossan lika hög servicegrad och kvittrar i telefonen till våra gäster. Hon pusslar med spatider, middagstider, mailar ut och bollar fram och tillbaka för att vi och gästerna skall få en bra vistelse hos oss.  Hon smittar av sig och henns härliga skratt förgyller en arbetsdag!

Härlig energi, härlig stämma och massivis med glada tillropp! Med Josefine på loftet så smittas man med glädje och skönsång:-)

Kamil Rowicki    
Fantastiska Kamil, vår hjälte på kvällar och nätter. Hans jobb är ett av de tyngsta, han bär bord, stolar, tunga scendelar. Han flyttar ståbord, whiteboards och flipsharts. Han testar teknik, och ser till att det är fräscha batterier i milrofonerna. Kamil ställer skolsittningar för flera 100-tals gäster, och nästa dag kan det vara öar eller biosittning eller att lokalen ska tömmas på alla möbler inför ex en festvåning. Han stämmer varje dag av vad som ska göras, har framförhållning och ser möjligheter för gästen. Med stor stolthet ser han till att block och penna ligger perfekt, att whiteboardtavlan är ren och snygg, att pennorna fungerar. Han är förutsättningen för en lyckad arbetsdag för vår konferensvärd och för en lyckad konferens. Jag vill nominera Kamil till Månadens medarbetare.

Karin Åkerman    
Helt fantastisk på att #spridkärlek #älskalivet Ser det positiva i varje dag och lyfter och peppar sina kollegor ♡⭐

Kristoffer Fastighet    
Vilken kille! Hakuna matata tror jag är hans motto, löser allt med ett leende!

Linnea Wetterberg    
Från nybörjare till superkraft! Förgyller varje minut för gäster och kollegor hon tillbringar på Stenungsbaden.

Linnea har kommit till Stenungsbaden full med energi och har på ett härligt smittsamt sätt bidragit till en ännu härligare vardag för många! Att hon dessutom gör ett jobb i världklass är en extra bonus!

Hon ger sig inte. Hon kan kvalité och service. Hon är orädd att prova nya uppgifter. Hon glänser både på frukosten, lunchen och på kvällen. Vi ska bli bäst! Är härliga ord som kommit från linnea.

Samantha    
Samantha är alltid glad och sprider glädje till sina medarbetare. Hon ger en kraft med sin positiva inställning och vilja till uppsatta mål. För mig är samantha månadens medarbetare.

Sara Wendleman    
Sara överraskar mig varje dag. Hon ger en massa energi och gör arbetsdagen mycket roligare. Hon är så professionell och proaktiv.

Sara ÄLSKAR verkligen sitt jobb, sina kollegor och alla gäster. Hon tar sig an alla uppgifter och största energi och är helt grym på det hon gör och dessutom är hon Stenungsbadens "Social Media Queen". 

Sofia Sandberg    
Sofia är en stjärna. Lugn och proffsig, alltid med en hjälpande hand till över & ger kraft! Styrde upp förra helgens grupp innan ankomst så ett super snyggt vis & förtjänar helt klart en medalj.

Glädjespridare med grymt sinne för service och kommunikation.

Jag såg Sofia prata med en konferensgäst idag och jag kände mig stolt! Stolt över att ha en så fantastiskt duktig, trygg och säljande kollega. Hon är super bra Sofia!!!

Pärlan som löser allt!

Städtjejer    
Städtjejer som alltid där och jobba hårt för Stenungsbaden. From dawn to midnight, Rain or shine or Is på vägen dem kommer för att gör Stenungsbaden fint och rent. Dem har gjort jätte bra jobb under renovering,stor städning i BW, kämpade att städa och sandiga rummet efter bootcampen och gjort jätte bra resultat i NPS och nu en bra resultat i Quality Control. Utan städ tjejer Stenungsbaden klara inte. Städ tjejer för månads med arbetare eller dem värda mera än detta.. årets med arbetare

Tobias i kallkök    
Tobbe har alltid energi och toppenhumör.

Ulrika Ericsson    
Trygg, stabil och skicklig! Med Ulrika på plats så känns det som om att det bara fungerar....koll på läget tjejen!


DECEMBER TILL MARS

Alma Oliw

Hon är riktig glädje spridare. Det är hon som jag ser att ge sitt 100%  på jobbet.

Andreas Clefjord

Snacka om att sluta med flaggan i topp! Vi kommer att sakna Andreas mycket men önskar honom stort lycka till med nya utmaningar!

Andreas Ivarsson

Han är en glad och vänlig person. Han har positiv attityd och genuin till sina arbetskamrater.
Vår alldeles fantastiska stjärna Andreas!  Han sprider glädje bland all personal och ser alltid till gästernas bästa!  Ställer alltid upp och har ofta gjort dem sämsta dagarna till dem bästa med en stor kram och något dåligt skämt :)

Har alltid ett leende på läpparna även efter ett svettigt långpass på jobbet, du är grym Andreas!"

Älska livet & sprider glädje. Känner verkligen att Andreas är rätt person på rätt plats, alltid en hjälpande hand till över och ett leende, kanske några härliga skämt på danska eller norska om du frågar snällt.  Keep up the good work.

Angelika

Pmi-pedagogen som håller oss i handen och hjälper oss att bli bäst i koncernen.

Anna Isaksson

Med koll på det mesta. Otroligt hjälpsam och vetgirig. En riktig Sherlock som inte lämnar något åt slumpen. Bjuder ofta på ett gott skratt som smittar av sig till oss kollegor. Anna är helt enkelt grym!

Vår egen superhjälte! Fixar, trixar och hjälper alla.  Här har vi hon som får jobbet gjort och hjälper oss andra att lyckas! Hon lyckas med det som de största talangerna inom dans/idrott/musik lyckas med - att få det att se lekande lätt ut trots att det inte är det.

Bluewater Crew              

Jag vill nominera ett super team som med glöd och hjärta gör sitt allra bästa för att skapa en upplevelse för alla spagäster, träningsgäster och gäster som får behandling. Det är ett team som jobbar tillsammans mot samma mål och jag är otroligt stolt över att få vara en del av detta härliga gäng, som ger kraft & energi och sprider massa kärlek!!!

Camilla Phil        

Säljinriktad, driftig och med stark vilja att nå målen.

Camilla visar alltid stort engagemang i spat och sprider go energi!

För sitt engagemang och vilja att få Bluewater att slå alla rekord!!

Camilla är en lugn och trygg kollega som alltid ställer upp. Men hon är samtidigt som en vulkan som fullständigt bubblar av entusiasm, målmedvetenhet, kunskap och en vilja att göra sitt bästa för Bluewater.

Cecilia Johansson            

Hennes ledarskap funkar jättebra.  Hon är en flexibel person.

Som med massor av kraft och kärlek har styrt Housekeeping på ett makalöst strongt sätt. Hon har planerat för praktikanter, renoveringsstäd, rekryterat, haft kontroll på avdelningsmål, motiverat och firat framgångar. Cecilia har haft järnkoll på avdelningen. Hon har på ett fantastiskt sätt tagit hjälp av kollegor på ett för avdelningen stärkande sätt.

Med ett idogt arbete, vilja och tålamod ger hon allt för att skapa de bästa förutsättningarna för Housekeeping att lyckas. Hon har gett så mycket av sig själv och antagit, planerat, sjösatt utmaningar utan att blinka. Cenium 6, PMI och Google är bara några av dessa.  Cecilia är trygg, erfaren och driftmedveten. Att få fira framgångar tillsammans är något hon gillar att göra, och fått göra med stor glädje.  Hon har bidragit med och förvaltat den kärlek, kraft och kreativitet som funnits omkring henne.

För sitt stora engagemang för Stenungsbadens miljöarbete och sin härliga inställning till alla utmaningar hon ställs inför vill jag nominera Cilla!

Seriös, proffsig dedikerad från ax till limpa.

Charlott

Det är många i huset som skulle förtjäna nomineringen. Det är roligt att se hur många är engagerade och positiva men ska man välja en så är det Charlott. Charlott är en fantastisk kollega. Hon ställer alltid upp för att andra ska kunna lyckas med sitt jobb. Hon sprider kraft och kärlek till alla och gör ett fantastiskt arbete.

Christine, receptionen

Christine i receptionen för sin service och fantastiska säljvilja.

Christine är alltid vaken och alert med en massa energi och sprudlande kraft.

Hon "ville" vara på jobbet fast hon var på semester.  - När jag läste om schemautmaningarna på vårt flöde önskade jag att jag var hemma, säger Christine och vips så har hon förtrollat hela lobbyn till en skön lounge med härlig attityd. Hela dagen och kvällen genomlystes av hennes glädje att vara tillbaka på jobbet.

Danuta Karlson

Danuta är hjälpsam. Hon hjälper sina kollegor så gott hon kan och hon har initiativ.

En person som har initiativ, tar sitt ansvar, hjälpa andra utan tvivel. Hon är en hjälte för mig.

Danuta är fantastiskt person som har jätte mycket kraft i kroppen, en person som ge sitt liv 100% till Stenungsbaden för att Stenungsbaden bli bäst. En person som allt. Där när vi behöver hjälp i nöd situation, om vi behöver folk på helgen, bara ringa henne spela ingen roll vilken tid du ringa henne, hon kommer med glädje utan att säga nånting. En person som bry sig på allt. Hon allt. Hjälpa annan kollega, du behöver inte fråga om hjälp. Hon ge energi till kollegorna och gäster. Om gäster behöver hjälp hon är där och hjälpa till dom, följa dem och visa vägen eller ge vad dom behöver. Allt. Stolt över på sig själv att hon jobbar på Stenungsbaden. Tur att vi har Danuta som allt. Redo/ ordning och glad för alla situationen. Danuta för Mars månadsmedarbetare.

Denise

Denise i receptionen som ger service i världsklass och ser gästens behov. - Hinner du äta frukost i morgon, eller vill du att vi fixar, packar i ordning någonting till dig?

Elin Pettersson

Hon får mig alltid att skratta och hon får alltid arbetsdagen att gå så mycket fortare. Hon har varit i spat längst av oss alla och fortfarande lika målmedveten!

Elin har en härlig känsla för att göra gästernas väg genom Bluewater så harmonisk och lustfylld som möjligt. Men hon nöjer sig inte med det. Hon kommer med idéer och tankar för att göra det ännu bättre!!!

Emma Hjalmarsson        

En super tjej med koll på läget och ett stort lugn. Alltid positiv och med ett leende. En härlig kollega att jobba tillsammans med och mycket uppskattad massör!!

Fredrik Lundgren            

Alltid glad, sprider glädje och pratar med alla.

Fredrik är kvick, rolig och en riktig glädjespridare. Med en stor dos humor gör han alltid arbetsdagen ännu mer glädjefylld.

Helt enkelt en grym gubbe & riktigt skicklig yrkesman. Like him!

Fredrik är Stenungsbadens stora glädjespridare. Rolig kille som är både busig och glad med en massa energi, dessutom alltid ett leende till övers.

Gabriella             

En klippa i ur och skur. Väldigt glad och stolt att ha henne som chef !

Jag vill nominera Gabriella Pettersson till månadens medarbetare, hon är chefen som alltid ställer upp och finns där , inte bara för hennes egen avdelning utan för alla. Backoffice är ett ställe där medarbetare går till från flera olika avdelningar bara för att ventilera sina tankar med just henne! Är det sista minuten någon som blir sjuk på natten då är de Gabriella som kommer in i sista sekund och har hennes son i ett hotellrum vid sidan av bara för att lösa de! Henne kallar jag glädje spridare!

Hanna Andersson

Hanna är en riktig fena på Bluewater! Hon är alltid glad, gör sitt bästa och sprider så mycket energi på jobbet! Hanna ställer alltid upp - mod, är aldrig rädd att ta i - energi och gör det med största möjliga begeistring. Serviceminded ut i fingerspetsarna. Jag och många mer ser alltid fram emot att jobba tillsammans med denna tjej, hon är GRYM!

Hanna Petersson            

Hanna är alltid en suverän arbetskollega och ställer upp. Hon bryr sig om våra gäster och gör ett fantastiskt bra jobb på Bluewater spa.

Helene Larsson

Helene Larsson i köket. Så proffsig, smart och duktig

Isabella De Massa

Bella har stenkoll på läget och siktar alltid på att göra ett toppen jobb, med stark vilja och målinriktad. Hon är som en elitsoldat som aldrig lämnar sin tjänst, när hon trots hög feber och sprängande öron, bäddade ner sig ihop med datorn… och jobbade!!

Jeanette Redig

Jeanette Redigis är i särklass världens bästa arbetskollega och vän på jobbet! hon älskar verkligen sitt jobb och arbetskamrater

Jeremias i baren

Han är en klippa för oss i receptionen när man jobbar själv på kvällen. Han hjälper till med allt! Tar sig an allt med ett leende!

Jim Gustafsson

Jim ser lösningar, möjligheter och dessutom med god tanke om både ekonomi och effektivitet som grund. Han har full aktion och genomför. Han håller det han lovar och är otroligt bra på att vara en hjälpande hand. Samtidigt är han toppen som bollplank. Jim, gör jobbet enklare och det blir lättare att älska livet.

För att han alltid, alltid finns till hands för att hjälpa till med de mest kluriga grejer. Han lagar, fixar och underlättar mångas jobb.
Det han ev inte kan, tar han reda på och lär sen oss andra. Dessutom sprider han massa glädje med sina roliga skämt."

Johan Leonsson

Johan är Sveriges bästa massör! Han får de stelaste gäster att dansa ut från behandlingen och kunder åker långa vägar bara för att få hans massage. Han är grym!

Sprider arbetsglädje och ser varje gäst!

Johanna Karlsson, hovmästare  

Proffsig och rolig.  Lätt och trevlig att jobba tillsammans med.

Johanna är pigg, alert och vaken med stora ambitioner.

Alltid positiv & professionellt och tar tag i allt som hamnar i hennes händer! Och dessutom en Härlig selfie häromdagen J

Johanna utstrålar positivitet och glädje! Hon får både gäster och kollegor att le. :-) Alla utmaningar tas med emot med en stor dos EMB av Johanna!

Johanna Wenner

För att hon varje dag bjuder på ett gott skratt och ett professionellt arbete. Hon sprider lugn och trygghet till sina kollegor. En klippa att luta sig på i alla lägen, och med glädje och omtänksamhet till gruppen bjuder hon på sig själv och ger kraft!  HEJA JW!

John Falbo         

Hans höga arbetsmoral och kunskap i det han gör

Jonna   

Josef i restaurangen      

Josef är en sann glädjespridare med härligt leende och stort hjärta.

Josef i restaurangen som blivit omnämnd flerTalet gånger för sin fantastiska service i restaurangen. Han är kunnig, alltid tillgänglig och positiv.

Kamil Rowicki

En fantastisk arbetsmyra som i vårt och torrt aldrig tvekar att hjälpa nattpersonalen i repan när stökiga gäster eller problem med rummen bryter ut. Han är ett stöd varje dag och är oerhört imponerad över hans vilja och godhet!

En räddare i många lägen!

Behövs inte ens en normering egentligen. Världens bästa kille som sliter för att alla konferensgäster ska få ha sin lokal som de önskar. Vad hade vi gjort utan Kamil i huset. Älska livet!

Karin     

Hon är bäst

För att hon är så jäkla go!

Hon är en positiv själ som smittar av sig med motivation. Har alltid en härlig anda.

Krystof

Krystof gjorde min dag! Möter han på morgon vid receptions entré och här står han och planterar om i krukorna. Ingen har bett honom om detta men han såg att de var döda så han åkte och köpte nya och planterade om. Tack Krystof för att du såg detta och agerade. Vilken stjärna du är och tack för allt du gör för oss. :-)

Laila      

Laila förverkligar orden Kraft -Kreativitet- inte minst Kärlek! Hon ger allt till 100 %, och hon kan få både kollegor och gäster att känna sig som en familjemedlem! Otroligt omtänksam, klar i sinnet, med humor och glimten i ögat. En mästare på att ge kraft till andra och tänker outside the box i dessa tider och pusslar med renoveringar och julbord!

Linda Belfrage  

Linda är spindeln i nätet som ser till att alla får rätt information, hon älskar gäster och är en bra kompis till alla.

Linnea Wetterberg  

Alltid glad och ger ett härligt intryck när man möter henne. Hon svarar ofta, -inga problem, det fixar jag. Omtyckt av gästerna och en energigivare till kollegorna.

Linnea har gett mig massa KÄRLEK och Goa skratt sen hon började. HON ger mig KRAFT att ge allt till våra gäster. Och hon inspirerar min KREAVITET!  för mig är Linnea månadens anställd ❤

Maria Nord        

Hon har vuxit otroligt mycket under sin tid här på Stenungsbaden. Att efter bara några månader få förtroendet att ta sig an en av våra största restaurangupplevelser under året, julborden. Visar på ett stort förtroende. Och genom att vilja ligga steget före och ha kontroll har hon också lyckats med det utmärkt. Hon jobbar hårt och är effektiv, alltid med ett stort leende på läpparna. Drar ett skämt inemellan och får sin omgivning att skratta. Antalet gånger hon sagt "Älska livet" är otaliga."

De senaste veckorna har Maria visat vilken supermedarbetare hon är en riktig teamplayer , en klippa på syc,  vart har hon varit sen hon började i somras?  Hon är ordningsam, noggrann och planerande och det har varit en fröjd att få samarbeta med henne, inget lämnas åt slumpen utan hon tar reda på var hur när och varför och när hon jobbar är hon överallt och har stenkoll på det som sker bland såväl gäster som kollegor och har man problem tvekar hon inte i att hugga i, med ett leende och med underbar dialekt.

Med sin outtröttliga energi och känsla för prioriteringar får hon jobbet gjort. Jag har sällan mött någon med sådan målmedvetenhet och struktur.

Maria är en klippa, som inte ser problemen utan lösningarna och dessutom med ett leende. Hon är full av energi och har en stark vilja och ambition att göra ett bra jobb. Hon tänker över gränserna och ser Stenungsbaden som helhet!!

Mathilda         

Mathilda du är så grym & en härlig kollega.

Mattias vår köksmästare             

Gott humör och mycket medkänsla

Nina Nero          

Hon är sprallig, glad och ger energi och glädje till hennes medarbetare.

Alltid alert och positiv och har sinne för detaljer och service.

Jag vill ge min röst till Nina då hon ger en så mycket positiv energi och e alltid så himla glad samt sprider kärlek:)

Glädje, kreativitet, gästvänlighet, effektiv m.m.  En fröjd att jobba tillsammans med."

På ett härligt, självsäkert och tryggt sätt får Nina sina arbetsdagar att se enkla och självklart roliga ut. Hon har vakna ögon och öron som möter kollegor och gäster på ett suveränt sätt. Nina har alltid en hjälpande hand, en lösning eller en tanke som räknas. Med Nina på plats kan man känna sig trygg som kollega och gäst.

Rebecca Carlsson

En tuff tjej som inte backar för utmaningar och som dessutom gör det med glimten i ögat! Bra jobbat tjejen!

Rebecka har både glöd & passion för sitt jobb och vill till 100% göra det bästa för både våra gäster och för sina kollegor. Hon har energi som skulle motsvara ett mindre kärnkraftverk. Hon har många bar idéer och kör hela vägen in i planket. Go Rebecka!

Samantha Van Manen  

Hade jag varit NPS-personifierad hade jag skrivit TIO!!! Varje gång jag såg Samantha: Proffsig, vänlig och positiv

Sandra Högberg               

En sån behaglig och ödmjuk framtoning i sitt bemötande av både gäster och kollegor. Är målinriktad och fokuserad. Har stor kunskap på många områden. Stresstålig och alltid korrekt. Otroligt hjälpsam, förstående och stöttande. Sandra är en viktig kugge i Syc:s maskineri.

Hon vänder och vrider på allt och sig själv för våra gäster. Hon söker i register, öppnar på spa, städar för hunden, letar i kvarglömt, lämnar inget till slumpen, petar i detaljer, checkar in med glans, följer upp reklamationer, gläds åt andra, möblerar i rum och lounger, sätter tassar på möbler, är en ständigt positiv kollega och förstår hur hennes humör påverkar sin omgivning. Kraft, kärlek och kreativitet är naturligt och självklart för Sandra.

Sandra har ett stort engagemang och går verkligen all-in på allt hon företar sig.

Sara Wendleman            

Sara är en riktig solstråle som sprider en massa energi och värme. Hon är både kvick och inspirerande.

Sofia Sandberg

Alert, pigg och vaken och ett stort föredöme när det gäller vinterbad.

Susanne Lindström        

Med sin ständiga vilja att ge gästen det bästa ger hon allt av sig själv på varje arbetspass. Häromdagen var det gäster som var dubbelbokade. Bokade hos oss och på ett annat hotell. De ville hellre bo hos oss. Susanne kunde ha låtit bli att bry sig om deras andra bokning, men då hennes servicehjärta har svårt att hålla sig tar hon saken i egna händer. Hon får gästernas namn, ringer till det andra stället och berättar som det är. Hon hjälper våra gäster att avboka sin andra bokning och får av dem stående ovationer. Applåder ljuder i hela lobbyn av dessa ca. 8 gäster. Jubel och stort tack till Susanne.

Tobias Andersson

En kille med helikoptersyn och gott värdskap. Han ser till att allt fungerar galant, är lösningsorienterad och har ett stort och varmt hjärta.

Ulrika Ericsson  

En stabil och trygg tjej som alltid gör sitt yttersta för oss kollegor samt våra gäster.

Hela frukostgänget går från klarhet till klarhet och Ulrika känns som en stor bidragande faktor till att allt utvecklas så fint! Grymt jobbat hela gänget och grattis Ulrika till nomineringen!

Hon är alltid glad på morgonen som ge kraft till gäster och personal. :-)