SV / EN

HAR DU VÄRLDENS BÄSTA MAMMA?

På söndag den 28 maj firar vi alla mammor. Vi har flera förslag på hur du kan fira din mamma lite extra och visa vad hon betyder. Skäm bort henne med en spasöndag vid havet, antingen med övernattning eller över dagen. Eller överraska mamma med en god middag, kanske i kombination med spa. Annars är ju ett presentkort på en upplevelse alltid uppskattat.

Spa 600x400.jpg

Söndagsstek& spa

 

Ät en söndagsstek med klassiska tillbehör och äppelpaj i Captains Table. Koppla av på spa med wellnesspool, heta källor, jacuzzi och ett bastulandskap. Pris 575 kr/person

 

Obs!. Skriv en natt, trots ej övernattning.

söndagsstek

Söndagsstek

I restaurangen dukar vi upp en härlig söndagsstek mellan kl 12.30-15-30, en god och vällagad middag för hela familjen.  Huvudråvaran varierar från vecka till vecka men tanken är alltid densamma. En god och vällagad  middag för hela familjen. Sunday Roast serveras i Captains Table kl 12.30-15.30. Pris 225 kr/person.

morsdag

Gör mamma glad - ge bort en upplevelse!

Ge bort en upplevelse i Mors dag-present. Överraska med en riktigt härlig spavistelse vid havet, behandling, god middag eller en skön natts sömn. 

Tjejer bw_högupplöst.jpg

happy sunday, spapaket med halvpension

När du bokar vårt söndagspaket med spa ger du dig själv en start på arbetsveckan som sitter i länge. Efter en heldag i Bluewater Sports & Health Club väntar middag, övernattning och en dignande frukostbuffé. Pris fr 885 kr/person med del i dubbelrum.