SV / EN

För den mellanstora gruppen - med sikte på stordåd

16-50 personer - Låt oss ta hand om er!

Om ni är ett sällskap på mellan 16 och 50 personer har du kommit helt rätt. Vi hjälper dig med planeringen och tar hand om alla detaljer från det att ni anländer tills ni lämnar oss. Tanken är ju inte att du ska jobba när du kommit hit. Vårt jobb är att se till att ert möte blir över-förväntan-lyckat. 

Hos oss på Stenungsbaden finns det flera fina alternativ att konferera i flexibla, nyrenoverade mötesrum. Flera med utsikt över havet. Vill ni sitta helt avskilt rekommenderar vi Båthuset Kookaburra som ligger på bryggkanten och där ni får ett hus alldeles för er själva.


Efter middagen kan ni sjunka ner i en skön fåtölj i State room, baren med ett smått sjukt romsortiment. Det är ju så härligt när hela gruppen är samlad en längre tid. Därför har vi många möjligheter till övernattning.
Konferensrummen är stora, ljusa och rymliga med en smått makalös utsikt över havet. Flera av dem går att slås ihop och göras om till bankettsalar. Här finns givetvis allt som mötet kräver som projektor, mikrofoner, headset och whiteboard för att nämna några. 


Varmt välkomna till oss. 
 

KONFERENS MEDIUM, UPP TIL 50 PERSONER

  • Kookaburra
  • Kungsholm 1
  • Kungsholm 2
  • Kungsholm 3
  • Gripsholm 2 och 3