SV / EN

Låt oss ta hand om er!

När du kommer till oss på konferens kan du räkna med en massa saker. Som att luften är klar och hög och att havet är ständigt närvarande. Och att du när som helst kan sträcka ut dig i någon av de vilsamma däckstolarna runt utomhusjacuzzin. Men du kan också räkna med ett rågat mått av kärlek och positiv energi från alla oss som arbetar här. Allmänna villkor för avbokning och betalning vid bokning på Stenungsbaden. Läs här >>

15Stenungsbaden393.jpg

för det mindre sällskapet

När ni kommer till oss med ett sällskap på upp till 15 personer kan vi erbjuda både stor valfrihet och skräddarsydda aktiviteter. Tala om för oss vad ni har för önskemål så ska vi göra allt för att båda möta det, och försöka överträffa era förväntningar. 

mellankonferens

för den mellanstora gruppen

Om ni är ett sällskap på mellan 16 och 80 personer har du kommit helt rätt. Vi hjälper dig med planeringen och tar hand om alla detaljer från det att ni anländer tills ni lämnar oss. Vårt jobb är att se till att ert möte blir över-förväntan-lyckat. 

storakonferensen

för er som behöver mycket plats

När du bokar konferenspaket för en så stor grupp som mellan 80 och 400 personer är det mycket som ska löpa smidigt. Vi har stor vana att ta hand om större sällskap. Utanför fönstren ligger Hakefjorden och glittrar och erbjuder en magisk vy att vila ögonen på.