SV / EN

OS-KLASS LASER OCH FINNJOLLE

Screen Shot 2014-10-21 at 14.41.23.png

OS-KLASS LASER OCH FINNJOLLE

För dig som vill ha en ostörd och lugn konferens rekommenderar vi våra OS-Klasser. Laser och Finnjolle är ljusa och rymliga lokaler, med utsikt över tallskogen, belägna i vår västra flygel. Här finns allt som gör konferensen bekväm och trevlig. Lokalerna kan användas för möten upp till 80 personer i respektive lokal och är utrustad med projektor med VGA ingång, skrivtavla, blädderblock och vattenautomat. Det finns utrymmen för mindre grupparbeten i anslutande rum. OS-klasserna är de perfekta konferenssalarna för en effektiv konferens.

• 2 lokaler om vardera 79 kvm.
• U-bord: 28 personer per sal
• Skolsittning: 56 personer per sal.
• Biosittning: 80 personer per sal.
• Öar
• 2 grupprum för vardera 10 personer finns i anslutning. Rummen är belägna i den äldre delen av hotellet i källarplan.
• 1 projektor med filmduk
• Mörkläggning
• Trådlöst internet
• Whiteboard
• Block och pennor
• Isvatten