SV / EN

M/S KUNGSHOLM 1, 2 OCH 3

M/S KUNGSHOLM 1, 2 OCH 3

M/S Kungsholm 1, 2 och 3 Rymliga och ljusa konferenssalar med havsutsikt som även kan göras om till en härlig bankettsal. Lokalerna är utrustade med projektor med VGA och HDMI ingång samt DVD, CD, mikrofoner, headset, skrivtavla och blädderblock. Lokalerna kan även slås samman till en stor konferenssal eller dekoreras till festvåning. Den perfekta mötesplatsen för er som vill finna arbetsro och inspiration och samtidigt ha roligt på kuppen.

• 3 stora konferenslokaler om vardera 76 kvm.
• U-bord: 25 personer per sal
• Skolsittning: 150 personer i hela lokalen. 40 personer per sal.
• Biosittning: 310 personer i hela lokalen. 80 personer per sal.
• Öar
• Trådlöst ljudsystem
• 3 projektorer med 3 filmdukar
• Mörkläggning
• Trådlöst internet
• White board
• Block och pennor
• Isvatten