HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

För sällskap upp till 50 personer

Hos oss på Stenungsbaden finns det flera fina alternativ att konferera i flexibla mötesrum. Flera med utsikt över havet. Efter middagen kan ni sjunka ner i en skön fåtölj i State Room, baren med ett brett romsortiment. Det är ju så härligt när hela gruppen är samlad en längre tid. Därför har vi många möjligheter till  övernattning. Konferensrummen är stora, ljusa och rymliga med en makalös utsikt över havet. Flera av dem går att slås ihop och göras om till bankettsalar. Här finns givetvis allt som mötet kräver som projektor, mikrofoner, headset och whiteboard för att nämna några.

 

Möteslokaler
för den mellanstora gruppen

Kookaburra
Kungsholm 1
Kungsholm 2
Kungsholm 3
Gripsholm 2
Tre Kronor
Laser
Finnjolle

Boka din nästa konferens hos oss

Boka din nästa konferens hos oss. Det första man slås av är den vidunderliga utsikten över Hakefjorden och de natursköna omgivningarna. Ett möte vid havet är något speciellt. Kanske är det den härliga energin, de salta vindarna och det otämjda havet som sätter fart på kreativiteten.

Ni kan självklart kontakta oss
conference@stenungsbaden.se eller ring oss på 0303-72 68 20

Vänligen fyll i dina önskemål i formuläret så återkommer vi till dig snarast.

Förfrågan
Aktiviteter
utmana gruppen

Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé i en egen sjöbod eller utmana varandra i en hinderbana? Eller vill ni hellre koppla av i vårt elegant avslappnade spa och ha en gemensam romprovning på kvällskvisten? Inga problem! För egen del är vårt största fokus att finnas här för dig, under alla dygnets timmar.


Läs mer

Maten
är viktig

Som konferensgäst serveras du frukost, lunch och middag med närproducerade och säsongsbetonade råvaror. Under konferensen serverar vi vår uppskattade fika med ekologiskt kaffe och hembakta kakor, som ger energi hela dagen.


Läs mer

Bluewater
prisbelönta spa

Koppla av i vårt elegant avslappnade och prisbelönta spa. Här finns två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett helt bastulandskap. Nere i havet ligger vår bastuflotte och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp, året runt. Träna på vår häftiga hinderbana eller följ vår träningsstig runt hotellet.


Läs mer