HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

KONFERENSPAKET NÄRA GÖTEBORG

Att konferera hos oss brukar vara en välkommen källa till ny energi. Om våra konferenspaket nära Göteborg är vad du och ditt företag behöver, är vi glada över att kunna meddela att vi sitter på det rätta receptet. Ni förstår säkert vad vi menar när ni sjunker ner i någon av våra varma utomhuskällor och låter blicken glida ut över havet. Men det finns förstås fler sätt att blåsa nytt liv i slitna kroppar. Mycket glädje och lite mer avslappnad stämning ger konferensen det där lilla extra. En lyckad aktivitet är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen, öka gemenskapen och skapa en minnesvärd konferens. Efteråt ger ni förstås kroppen en färskpressad grön juice, fullproppad med nyttigheter, innan ni ger er hän till vår sköna sparitual. Det finns flera olika varianter av konferenspaket hos oss.

Läs mer om våra konferenspaket nära Göteborg och hitta det som passar just ert företag bäst

Kick off Aktiviteter

FÖR DET MINDRE SÄLLSKAPET

Upp till 15 personer

På vackra västkusten i Bohuslän får du en konferens som förenar nytta med nöje. Vi erbjuder er stor valfrihet eller skräddarsydda aktiviteter. Ge oss era önskemål så levererar vi.

FÖR DEN MELLANSTORA GRUPPEN

Mellan 16 och 50 personer

Ni har kommit helt rätt. Vi tar hand om detaljerna från att ni anländer till natursköna Stenungsbaden tills ni lämnar oss. Och självklart hjälper vi till med planeringen! Vårt mål är att ert möte hos oss blir över-förväntan-lyckat.

FÖR ER SOM BEHÖVER MYCKET PLATS

Mellan 51 och 400 personer

För stora grupper är det mycket som ska gå samtidigt. Men vi är vana med större sällskap och ser till så allt går över förväntan. Från fönstren har deltagarna en magisk vy över den glittrande Hakefjorden. Hör av er så berättar vi mer.

 

Gör en förfrågan - konferens, möten, event, mässor
  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD
Privat villa JC Stevent

Ett helt hus för er själva., stort nog att rymma konferensgruppen som önskar diskretion och avskildhet.

Läs mer