SV / EN
Nu skruvar vi upp

Stenungsbaden skruvar upp

Just nu genomgår Stenungsbaden en stor förändring i köket, och skruvar upp för ambitionen. Vi behöver därför tillsätta duktiga kockar med rätt attityd, yrkesstolthet och kvalitetsmedvetenhet.

 

Gastronomin på Stenungsbaden

Att besöka vår restaurang handlar om att låta sig slappna av och njuta av det goda i livet. Vår mat är Nordisk/Fransk med europeiska inslag. Hantverket ska lysa igenom varje rätt, men också en självsäker enkelhet. Vår meny följer säsongerna och tar hänsyn till hållbarhet, för det tror vi ger en bättre eftersmak.

 

Köket på Stenungsbaden

Är en internationell skara kockar som gillar att arbeta, och är glada på jobbet.

Vi söker nu yrkesstolta, professionella och kvalitetsmedvetna à la carte kockar till vårt kök som förstår det fina med mat som är lagad med bra råvaror, glädje och kärlek. Du samarbetar bra med andra, är självgående och har hög arbetsmoral. Vi söker dig som kan förstärka vårt köksteam, varierande arbetstider. Goda möjligheter till heltid för rätt person.

 

  • Vi ser gärna att du har en restaurangutbildning i grunden och att du har minst 3 års yrkeserfarenhet
  • Du är stresstålig, lugn och metodisk.
  • Attityd, yrkesstolthet och en passion för bra råvaror är fokus
  • Du kan kommunicera bra på svenska och/eller engelska, både i tal och skrift

 

Skicka din ansökan till: markus.junkala@stenungsbaden.se

 

Stenungsbaden erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Här blir du anställd hos en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av hotellgruppen Nordic Hotels & Resorts.