SV / EN
Back to All Events

YOGA HOS OSS PÅ INTERNATIONELLA YOGADAGEN

yoga.jpg


Hjärligt välkomna till oss på Bluewater Sports & Health Club den 21 juni. Tillsammans och med  fantastiska Yoana Dilyanova som Yoga-instruktör andas vi in Internationella Yogadagen. Tiden är  18.30-19.30. Vi bjuder på Smoothie i anslutning till passet och njuter av kvällen ihop. Är vädrets makter med oss så hålls passet utomhus och vid behov  är vi inomhus. Vore fint om alla kunde klä sig i vit ovandel.

Dag: 21 juni
Tid : 18.30-19.30
Kostnad 100 kr Person betalas på plats i spareceptionen

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och passet är absolut anpassat för all nivåer, oavsett om det är första gången eller om du är en van yogi.

För  fjärde året i rad firas Internationella Yoga dagen  på olika platser runt omkring i världen och med vår fantastiska träningsarena så är det givet att vi ska vara med och bjuda in till en magisk afton! Så varmt välkomna.


 (IDY) , är en dag instiftad av FN i syfte att sprida yogan som ett värdefult verktyg för hälsa och välmående till fler. Dagen inträffar under sommarsolståndet med årets kortaste natt när det sägs vara extra rena och fina energier runt oss.