SV / EN
Back to All Events

TJÖRN RUNT 18/8 - AFTER SAIL OCH PARTY

götz kalas stående.PNG

AFTER SAIL PÅ KOOKABURRA
Under kvällens After Sail kl 16-18  på Kookaburra har vi äran att presentera Götz Kalas  som underhåller oss på Kookaburras terrass. Götz kalas bjuder på en lättsam underhållning som skapar god stämning! 

Senare på kvällen är det Dj Ertan som underhåller och spelar sina bästa party-hits. Han ser till att hålla dansgolvet kokande med sina pricksäkra låtval. Ertan spelar alltifrån den senaste housemusiken till den odödliga klassikern. Fri entré till Kookaburra, öppet till kl 01. 

 

Foto JC-Band (2).jpg
ALTEGO2.png

NATTKLUBBEN, JC-BAND & DJ ALTÉGO
JC-Band har funnits sedan år 2000 då Christer, Stefan o Basberra började spela tillsammans. Trummisen Peder kom in i bandet 2003. Tillsammans har de under årens lopp spelat inför tusentals människor på stora och små scener. After ski scenen i Hemsedal gästas flitigt av bandet. 

Genom sin dedikerade kärlek till musiken och framförallt sin publik gör Dj Altégo allt för att stämningen på dansgolvet ska vara på topp genom att både bjuda på sig själv och sprida glädje och energi genom musiken. Han älskar det han gör och är den enda DJ:en i världen som har vevat sin axel ur led under en spelning, dragit tillbaka den och fortsatt leverera som inget hade hänt. Via sättet han trollbinder sitt dansgolv så utlovar vi en upplevelse med mycket glädje, allsång och klackarna i taket.

Ertan.jpg

Entré 220 kr inkl. garderob.  Öppet till kl 02. Åldersgräns 21 år.

 

 

Earlier Event: August 17
SOMMARPARTY TJÖRN RUNT - UPPLADDNINGEN
Later Event: August 24
LENA PHILIPSSON SOMMARKONSERT