SV / EN
Back to All Events

SOUNDS GOOD, DJ ERTAN, 28/10


Kvällens artist i Lounge är duon Sounds Good. Därefter tar kvällens DJ Ertan över underhållningen.

Sounds Good, en bohuslänning och en värmlänning. Det är vad piano-cover-duon Sounds Good består av. Ida och Nadja har trots sina blonda gener, insett att två faktiskt är dubbelt så mycket som en. Tillsammans är de Sounds Good och bjuder på kvalitativ underhållning i form av de största klassikerna. Repertoarens ledord är hits och består självklart av en härlig mix av gammalt och nytt.

Ida är artisten som medverkade i musiktävlingen X Factor Sverige 2012. Hon arbetar även internationellt som låtskrivare och har haft framgångar i bla. finalen av Svensktoppen Nästa och entrat P3 Digilistan med sina låtar.

Nadja, en utbildad showartist som efter 10 år i musikbranschen kan melodin för underhållning och kvalitet. Efter dinnershows och otaliga gig i Sverige såväl som utomlands turnerar hon även Europa runt som lead-sångerska i bandet Rednex.

Ertan

Ertan är en resident Dj ifrån Stenungsund som alltid ser till att hålla dansgolvet kokande med sina pricksäkra låtval. Ertan spelar alltifrån den senaste housemusiken till den
odödliga klassikern.

Öppet till kl 02.
120 kr entré inkl garderobsavgift och åldersgräns 21 år.

BOKA BORD

BOKA RUM

Varmt välkommen!

Earlier Event: October 27
*FULLBOKAT* AFTERWORK, 27/10
Later Event: November 3
PIANOBAR MED PER & GUNNAR