SV / EN
Back to All Events

ROUTE OF SWEDEN - BILUTSTÄLLNING, AFTER SAIL & SOMMARPARTY

Route of Sweden 2018.png

Sommar, sol, sportbilar, after sail och sommarparty.

Route_grunge_logo_2018.png

Populära Route of Sweden kommer till Stenungsbaden den 14 juli .Det mynnar ut i en bilutställning med många fina sportbilar uppställda på parkeringen som finns på plats fr kl 16 till söndag förmiddag.

Varmt välkommen att beundra alla fina sportbilar som finns på plats.  


Fotbollsfest på Stenungsbaden.  Se bronsmatchen i fotbolls-VM på storbild, start kl 16. Vi visar matchen på storbild i Lounge och TV i State Room och i lobbyn.

Sommarparty, varje lördag släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och skruvar upp tempot. Ta med dig några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt? 😍 Varför inte testa partykänslan till max med Haaks, Rockstars, dans och DJ tillsammans med några kompisar.

Haaks.jpg
Rockstars ny.jpg

KOOKABURRA, fri entré
After sail kl 16.30-18.00 på Kookburra med Rockstars. De bjuder alltid på glad underhållning och med Idas fantastiska röst lämnas ingen oberörd. 

NATTKLUBBEN LOUNGE, entré 150 kr
Haaks har genom årens lopp blivit ett av Sveriges mest populära och anlitade underhållningsband. 20 års flitigt turnerande med ca 140 arrangemang om året. Haaks spelglädje och förmåga att alltid ge 100% är något av bandets adelsmärke.

Kvällens dj är Lasse Lindberg, en välkänd dj och nöjesproducent från Göteborg.

Öppet till kl 02. Entré 150 kr inkl garderob, åldersgräns 21 år.

Vi ser fram emot att ses.

BOKA BORD

BOKA RUM

Route of Sweden.jpg