SV / EN
Back to All Events

PIANOBAR LISA LJUNGBERG - SKÖNA HOTELLET

Pianobar - sköna hotellet

🎹      pianobar
🎵      soft musik

🔥      mys & öppna brasor
🍸      goda drinkar

😍      kärlek & puss-å-kram

Lisa Ljungberg NY.jpg

På "Sköna hotellet" bjuder vi på pianobar på helgerna i en sofistikerad miljö där du kan gotta dig med ett glas välsmakande bubbel eller varför inte en söt eller syrlig cocktail? Hos oss kan du äta en bit riktigt god mat för att avsluta med ett skönt och avspänt helghäng.

På helgerna njuter du av vår skickliga pianists breda repertoar, som består av ett spann av allt från avslappnade jazzlåtar till populära hitlåtar. Och kanske en och annan kramgod favorit.  Givetvis får du önska just din - eller ditt sällskaps - favoritlåt. Vår pianist älskar en utmaning.

Entrén är såklart gratis, och vi börjar klockan sju. När livemusiken tystnat så flyttar vi oss vidare till annan valfri miljö på hotellet, varför inte till vår urmysiga lobby eller till State room? 

Ta med dig några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt? 😍 

Ikväll underhåller Lisa Ljungberg, en brinnande musiksjäl och mycket anlitad barpianist som trollbinder publiken som trängs runt hennes flygel. Entrén är så klart gratis, pianobar mellan kl 20-23, därefter spellista fram till kl 01. Åldersgräns 21 år.

Vi ser fram emot att ses.
 

BOKA BORD

BOKA RUM

Earlier Event: September 14
PIANOBAR LISA LJUNGBERG - SKÖNA HOTELLET
Later Event: September 21
AFTERNOON TEA