SV / EN
Back to All Events

PARTYFREDAG - SISTA HELGEN I MÅNADEN


Partyhelg sista helgen i månaden

🎶    partymusik
💃    dans

🎉      party
🍸      goda drinkar

😍      kompisgäng

ALTEGO2.png
Per och Gunnar.jpg

Sista helgen varje månad släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och skruvar upp tempot. Ta med dig några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt? 😍 Varför inte testa partykänslan till max med disko och DJ tillsammans med några kompisar. Ikväll uppträder kvällens DJ Casca  på stora scenen i Lounge. 

Gunnar och Per inleder kvällen. De har spelat professionellt tillsammans i 30 år och är väldigt uppskattade av sin publik. Deras repertoar är väldigt bred och sträcker sig från visor till rock. Det är välkommet att önska någon låt varje gång dom spelar så försöker dom lösa det.
Genom sin dedikerade kärlek till musiken och framförallt sin publik gör Dj Altégo allt för att stämningen på dansgolvet ska vara på topp genom att både bjuda på sig själv och sprida glädje och energi genom musiken. Han älskar det han gör och är den enda DJ:en i världen som har vevat sin axel ur led under en spelning, dragit tillbaka den och fortsatt leverera som inget hade hänt. Via sättet han trollbinder sitt dansgolv så utlovar vi en upplevelse med mycket glädje, allsång och klackarna i taket.

Öppet till kl 02. Entré 150 kr inkl garderob, åldersgräns 21 år.

Vi ser fram emot att ses.
 

BOKA BORD

BOKA RUM

Earlier Event: August 25
PARTYLÖRDAG - SISTA HELGEN I MÅNADEN
Later Event: September 2
HELDAG MED TRÄNING