SV / EN
Back to All Events

MIDSOMMARPARTY, 23/6


Midsommarafton

Kom tidigt och starta dagen med salta bad från varma klippor. Vi visar dig gärna allt de mest ensliga badvikarna till de populäraste sandstränderna. Varför inte boka en vår vällagade lunch innan små grodorna går av stapeln. Midsommarfirandet sker några hundra meter från hotellet, och är förstås helt frivilligt.

Om du köpt paket med spaentré  kanske du hellre sträcker ut dig i en däckstol på terrassen och lyssnar på skön musik av vår dj. Spaavdelningen står också till ditt förfogande, och möjligheterna till avkoppling på det eleganta däcket är många. En drink kanske? Vi garanterar att de är välkylda!

På kvällen dukar vi upp en somrig midsommarbuffé i Captains Table innan dj Ertan tar över och dansen tar fart. Den som får kvällsdoppsfeeling kan glädjas över att havet ligger några få steg från dansgolvet. Välkommen till en riktigt bohuslänsk midsommar!

Ertan är en resident Dj ifrån Stenungsund som alltid ser till att hålla dansgolvet kokande med sina pricksäkra låtval. Ertan spelar alltifrån den senaste housemusiken till den odödliga klassikern.

Entré 120 kr. Öppet till kl 01. Åldersgräns 21 år.
Varmt välkommen!

BOKA BORD

BOKA RUM

Later Event: June 24
DJ DALA, 24/6