SV / EN
Back to All Events

KONSTHANTVERK & DESIGNMARKNAD


Konst&designmarknad banner.PNG

Välkommen till vår populära marknad för konsthantverk och design lördag och söndag den 29-30 september kl. 10–16 på Stenungsbaden. Talangfulla konsthantverkare och kreatörer finns på plats och visar upp och säljer sina alster. Dagen bjuder på en fin blandning mellan olika konstformer, stor kreativitet och färgrik glädje.

Lunchbuffé 159:- per person
På vår lunchbuffé erbjuder vi en kött-, fisk- och vegetarisk rätt samt härtappat vatten, kaffe och dessert. Obs! Tänk på att boka bord i tid, då det snabbt blir fullbokat.

Lunchen serveras:
Lördag kl. 12:00-14:00
Söndag kl. 12:30-14:30

Fika i State Room. 
Där det kommer att finnas möjlighet att köpa kaffe, dricka, smörgås och godsaker, till styckpris. Fikatider beror lite på efterfrågan, men vi efter avslutad frukost och fram till ca. kl. 15:30.

Marknaden kommer att vara i vår väl tilltagna konferenssal Gripsholm och erbjuda både traditionell och samtida design med många tillfällen för intressanta och inspirerande möten. Det blir en fin blandning mellan flera olika konstformer som akvarell- original & tryck, fotokonst, ikonmålningar, silversmycken, tenntrådssmycken, textil och keramik och en hel del annat. Bara några steg bort ligger sportigt eleganta Captains Table där du förstås slinker in och avnjuter en avslappnad söndagslunch under marknaden. Boka bord här, www.stenungsbaden.se/boka-bord 

.

Earlier Event: September 28
PARTYFREDAG - SISTA HELGEN I MÅNADEN
Later Event: September 29
PARTYLÖRDAG - SISTA HELGEN I MÅNADEN