SV / EN
Back to All Events

JULBORD & MERRY CHRISTMAS PARTY


jul trebilder.jpg

Årets julbord kommer att bli vårt  mest glädjefyllda  hittills!  Klassiska köttbullar och oräkneliga sillinläggningar samsas med en hel del bohuslänska delikatesser. Det blir en dignande buffé i elegant avslappnade Captains Table och storslagna Gripsholm.

JULBORD FREDAG & LÖRDAG
På fredagar och lördagar bjuds alla gäster efter julbordet på årets glittriga och glammiga julshow ”Merry Christmas Party” i Lounge. Efter showen fortsätter artisterna tillsammans med kvällens dj och kör livesång och dansgolv till stängning.

Så passa på att stanna över natten och stiga upp till dukat frukostbord. Det perfekta sättet att avsluta arbetsåret på – tillsammans med kolleger eller hela tjocka släkten.

PROGRAM fredag och lördag

fr kl 17.00       Välkomstglögg och underhållning med pianobar i Lounge
18.00–21.30    Julbordet står uppdukat. Kaffe och te ingår.
21.30               Dj
22.00-22.50   Show "Merry Christmas Party"
23.00-02.00   Kvällen fortsätter med artister, dj och dans.

Datum: 23, 24, 30 november och 1, 7, 8, 14, 15 december.
Enbart nattklubbsentré 220 kr inkl garderob.

JULBORDSPAKET MER ÖVERNATTNING
FRÅN 1840 KR/PERSON

I paketet ingår övernattning, frukostbuffé, glögg, julbord, kaffe och underhållning fredag och lördag. Boka spaentré för endast 150 kr per person.  

JULBORD, 850 KR

I julbordspriset ingår glögg, julbord, kaffe, och entré med garderob till underhållning. 

Merry Christmas show.jpg

MERRY CHRISTMAS PARTY
Julens färgstarkaste show är skapad med glädje, energi och hög igenkänningsfaktor! Vi fyller högtalarna med pumpande nutida och dåtida hits och scenen med glittrande shownummer som lockar ut er på dansgolvet, och  tillsammans gör vi kvällen och helt oförglömlig för en lång tid framöver. Efter showen fortsätter artisterna tillsammans med kvällens dj och kör livesång och dansgolv till stängning.

Earlier Event: December 14
JULBORD & MERRY CHRISTMAS PARTY