SV / EN
Back to All Events

JULBORD MED STARS AT 54 feat. GRETCHEN


julbord

Årets julbord kommer att bli vårt  mest glädjefyllda  hittills! Men innan dess är det förstås julbord som julbord ska vara. Klassiska köttbullar och oräkneliga sillinläggningar samsas med en hel del bohuslänska delikatesser. Det blir en dignande buffé i elegant avslappnade Captains Table och storslagna Gripsholm.

Efter julbordet bjuds alla gäster på årets glittriga och glammiga julshow i Lounge. Men festen är inte slut efter det. Då tar en DJ vid och höjer tempot fram till kl. 02.00. Den smarta väljer förstås att stanna över natten och stiga upp till dukat frukostbord. Det perfekta sättet att avsluta arbetsåret på – tillsammans med kolleger eller hela tjocka släkten.

Datum: 17-18 november, 24-25 november, 1-2 december, 8-9 december och 15-16 december.

Årets julbord kommer att bli vårt  mest glädjefyllda  hittills! Men innan dess är det förstås julbord som julbord ska vara. Klassiska köttbullar och oräkneliga sillinläggningar samsas med en hel del bohuslänska delikatesser. Det blir en dignande buffé i elegant avslappnade Captains Table och storslagna Gripsholm. Julbord 750 kr. Julbordspaket fr 1630 kr/pers. Entré 120 kr.

JULBORDSPAKET, STARS AT 54 FEAT. GRETCHEN
FRÅN 1630 KR/PERSON

I paketet ingår övernattning, frukostbuffé, glögg, julbord, kaffe och underhållning fredag och lördag. Boka spaentré för endast 300 kr per person.  

JULBORD, 750 KR

I priset ingår glögg, julbord, kaffe, show med Stars at 54 feat. Gretchen, och entré med garderob till underhållning. Boka redan idag så att du inte missar julens gladaste upplevelse!

PROGRAM fredag och lördag

fr kl 17.00       Välkomstglögg och underhållning med pianobar i Lounge
18.00–21.30    Julbordet står uppdukat
22.00-22.50   Show med Stars at 54 feat. Gretchen
23.00-02.00   Kvällen fortsätter med Dj och dans

julbord

STARS AT 54 feat. GRETCHEN – christmas edition tour
Känslan är funkig, disco, rivigt, dansant, ösigt, pompöst, glittrigt, studio54, ABBA  och rock. Showen tar oss från 60-talets motown, genom 70-, och 80-talets disco och popkultur för att sedan avsluta med nutida och moderna låtar. 50 min show. 

Efter showen fortsätter Dj Gretchen med artister och kör livesång och dansgolv till stängning.

Earlier Event: December 3
JULBORD SÖNDAG
Later Event: December 10
JULBORD SÖNDAG