SV / EN

Äntligen julbordstider!


I år har vi gjort det möjligt att fira in julen lite hur man vill. Är du förtjust i tanken på ett traditionellt bohuslänskt julbord? Då har du kommit helt rätt. Torsdag till söndag dukar vi upp en dignande julbordsbuffé och under fredag och lördag skruvar vi upp stämningen ännu ett snäpp. Då kan du välja julbord med underhållning i stilsäkra och avslappnat eleganta Captains Table, eller julbord med show där partybandet.nu bland annat kör julallsångsshow - i ett rasande tempo. Vi vill även slå ett slag för en övernattning med hotellfrukost och ett besök i vårt spa. Givetvis ett perfekt sätt att avsluta arbetsåret på – tillsammans med kolleger eller med tjocka släkten.

JULBORD

Julbordet dukas upp 20 november till 20 december.
Pris: Sön 425 kr, Tors 595 kr, samt fre och lör 695 kr (20-21 nov 595 kr). Barn 8-12 år 65 kr och barn 0-7 år fritt. Inklusive en kopp värmande välkomstglögg och kaffe. 

JULBORDSPAKET

Julbordspaket i Captains Table fr 1325 kr p.p.
Julbordspaket med show fr 1480 kr p.p.
I priset ingår övernattning, ekologisk frukostbuffé, glögg, julbord, kaffe, entré till underhållning, fredag och lördag. I julbordspaket med show ingår julallsångsshow – i ett rasande tempo.

Tips! Boka till spaentré för endast 300 kr per person. Sjunk ner i varma källor, jacuzzi och wellnesspool och njut av värmen i vårt bastulandskap.