SV / EN

SOUNDS GOOD & DJ JETON, 17/6


sounds good
Sounds goodIMG_4584-200x300.jpg

Sounds Good, en bohuslänning och en värmlänning. Det är vad piano-cover-duon Sounds Good består av. Ida och Nadja har trots sina blonda gener, insett att två faktiskt är dubbelt så mycket som en. Tillsammans är de Sounds Good och bjuder på kvalitativ underhållning i form av de största klassikerna. Repertoarens ledord är hits och består självklart av en härlig mix av gammalt och nytt.

Ida är artisten som medverkade i musiktävlingen X Factor Sverige 2012. Hon arbetar även internationellt som låtskrivare och har haft framgångar i bla. finalen av Svensktoppen Nästa och entrat P3 Digilistan med sina låtar.

Nadja, en utbildad showartist som efter 10 år i musikbranschen kan melodin för underhållning och kvalitet. Efter dinnershows och otaliga gig i Sverige såväl som utomlands turnerar hon även Europa runt som lead-sångerska i bandet Rednex.

Dj Jeton

Dj Jeton har med sin otroliga scennärvaro varit ett självklart val på nattklubbar runt om i vårt avlånga land. Han blandar det senaste dansmusiken med de bästa klassikerna och gärna med lite Soul &  RnB. 

Entré 120 kr.  Öppet till kl 02. Åldersgräns 21 år. Varmt välkommen!

BOKA BORD

BOKA RUM