SV / EN
Back to All Events

PIANOBAR SOUNDS GOOD - HAPPENINGHELG

Pianobar - happeninghelg

🎹      pianobar
🎵      soft musik

🍸      goda drinkar

😍      kärlek & puss-å-kram

På helgerna njuter du av vår skickliga pianists breda repertoar, som består av ett spann av allt från avslappnade jazzlåtar till populära hitlåtar. Och kanske en och annan kramgod favorit. Ikväll underhålelr Sounds good.  Givetvis får du önska just din - eller ditt sällskaps - favoritlåt. Vår pianist älskar en utmaning.

Sounds goodIMG_4584-200x300.jpg

Kvällens artist i Lounge är Sounds Good, en bohuslänning och en värmlänning. Det är vad piano-cover-duon Sounds Good består av. Ida och Nadja har trots sina blonda gener, insett att två faktiskt är dubbelt så mycket som en. Tillsammans är de Sounds Good och bjuder på kvalitativ underhållning i form av de största klassikerna. Repertoarens ledord är hits och består självklart av en härlig mix av gammalt och nytt.

Ida är artisten som medverkade i musiktävlingen X Factor Sverige 2012. Hon arbetar även internationellt som låtskrivare och har haft framgångar i bla. finalen av Svensktoppen Nästa och entrat P3 Digilistan med sina låtar.

Nadja, en utbildad showartist som efter 10 år i musikbranschen kan melodin för underhållning och kvalitet. Efter dinnershows och otaliga gig i Sverige såväl som utomlands turnerar hon även Europa ru

Under våra happenings så händer det extra kul saker hos oss och ikväll blir det party. Ta med dig några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt? 😍 

Pianobar mellan kl 19-22, därefter underhållning fram till kl 02. Öppet till kl 01. Fri entré och åldersgräns 21 år.

Vi ser fram emot att ses.
 

BOKA BORD

BOKA RUM

Earlier Event: October 5
PIANOBAR LISA LJUNGBERG - HAPPENINGHELG
Later Event: October 12
AFTERNOON TEA