SV / EN
Back to All Events

PIANOBAR ANDRÉ WENDT - SKÖNA HOTELLET


Pianobar - sköna hotellet

🎹      pianobar
🎵      soft musik

💑      skön stämning
🍸      goda drinkar

😍      kärlek & puss-å-kram

På "Sköna hotellet" bjuder vi på pianobar på helgerna, och en sofistikerad miljö där du kan gotta dig med ett glas välsmakande bubbel eller varför inte en söt, syrlig eller varm drink? Hos oss kan du äta en bit riktigt god mat för att avsluta med ett skönt och avspänt helghäng.

Njut av vår skickliga pianist André Wendts breda repertoar, som består av ett spann av allt från avslappnade jazzlåtar till populära hitlåtar. Och kanske en och annan kramgod favorit.  Givetvis får du önska just din - eller ditt sällskaps - favoritlåt. Vår pianist älskar en utmaning.

Andre Wendt underhåller med skön musik och en bred reportrar. Han har under flera år underhållit många gäster på flertalet hotell runt om i Sverige såsom Clarion Hotel Post, Marstrands Havshotell , Sälens Högfjällshotell m .m. Musik från Taube till Avicii.

Entrén är såklart gratis, och vi börjar klockan sju. När livemusiken tystnat så flyttar vi oss vidare till annan valfri miljö på hotellet, varför inte till vår urmysiga lobby eller till State room? 

Ta med dig några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt? 😍 

Entrén är så klart gratis, pianobar mellan kl 19-22, därefter spellista fram till kl 01. Åldersgräns 21 år.

Vi ser fram emot att ses.

 

BOKA BORD

BOKA RUM

Earlier Event: September 21
AFTERNOON TEA
Later Event: September 22
PIANOBAR ANDRÉ WENDT - SKÖNA HOTELLET