HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

A SOULFUL CHRISTMAS - Julbord med underhållning

A soulful christmas – Julbord i Bohuslän – premiär den 26 november

I år bjuder tre nya lysande stjärnor – Johanna Hjort, Alexander Lövmark & Fredrik Vahlgren – på ”A SOULFUL CHRISTMAS” här hos oss på Stenungsbaden. Kvällen startar med mingel där artisterna framträder live i lobbyn samtidigt som glöggen serveras.

Julbord I bohuslän

Sedan är det dags för vårt traditionella bohuslänska julbord där julskinka, klassiska köttbullar, prinskorvar och goda sillinläggningar samsas med en hel del bohuslänska delikatesser och söta godsaker. Julbord i Bohuslän!

Julshow

Efter julbordet är det showtime för ”A SOULFUL CHRISTMAS” i Lounge. Artisterna står redo på scen och bjuder på allt från flerstämmiga julfavoriter till souliga disco-dängor. Givetvis kan du och ditt sällskap dansa in på småtimmarna och önska låtar från vår DJ.

Passa på att avsluta året i en skön och inspirerande miljö vid havet! Stanna över natten, njut av en god hotellfrukostbuffé och ge kroppen välbehövlig återhämtning i vårt spa. Säkra din plats, boka redan nu.

 

Julbordet står dukat fredagar till lördagar under perioden 26 november till 18 december kl 18:00-21:00.

 

KVÄLLENS PROGRAM

Från kl 17.30 Välkomstglögg med mingelmusik
18.00 – 21.00 Julbordet står uppdukat. Kaffe och te ingår.
21.30 – 01.00 A SOULFUL CHRISTMAS – underhållning, dj och dans
Varmt välkommen!

Paket exkl spa:

  • Ej entré till hotellets spa Bluewater. Om du vill besöka vårt spa och njuta av julbord och julshow rekommenderar vi något av de tre paketen nedan.
Boka julbordspaket

 

Paket inkl spa:

  • Entré till hotellets spa Bluewater.
Spapaket Avresespa Spapaket Deluxe Spapaket

 


En spännande kombination av tre, för Stenungsbaden, nya lysande stjärnor, som träffas under julbordsperioden hos oss. Det bjuds på ”A SOULFUL CHRISTMAS”, en show i två akter, som anspelar dels på musikupplevelsen artisterna levererar och dels  på den musik vi inleder julen med tillsammans, men också hur vi vill att ni gäster som besöker oss skall känna er efteråt! Fyllda mer energi och glädje har ni njutit av massvis med god mat från årets julbord, i gott sällskap, där pricken över i är julunderhållningen!

EN SOULFUL JUL, produceras av Livescen & Per Bredhammar, en Show- & Musikproducent med många år i branschen, som har en förmåga att kombinera de mest spännande artisterna och arrangemangen, utan att göra det hela för komplicerat. Han gör nu sin debut på Stenungsbaden.


Träffa våra artister…

Johanna Hjort, Soulsångerska

Från Göteborg kommer karismatiska Johanna och när hon väljer låtar till sin repertoar blir det sånger med starka uttryck – Aretha Franklin är en självklar förebild. Det är viktigt att sången berör och det är i mötet med publiken som det kan ske. Den här sångerskan sitter inte undangömd bakom en trappa som bakgrundsmusik, utan sjunger gärna både vid riviga underhållningskvällar och intima spelningar och mingel, allt med drag eller innerlighet passar Johanna som handen i handsken.

Johanna syns ofta uppträda med genren på publika som Nefertiti, Fasching och på våra svenska bluesfestivalscener för att nämna några, då som anlitad solist och gästsångerska i alla möjliga olika konstellationer. Hon har även körat bakom bland andra våra svenska soulartister Eric Gadd, LaGaylia Frazier & Simone Moreno. Johanna sjunger också frekvent med sin jazzkvartett och gästar bluesbandet Sweet Little Angels och nu har vi valt att kombinera Johanna med två andra spännande artister, som verkligen kompletterar henne och hennes uttryck!

Johanna-Hjort-Livescen-julshow

Fredrik Vahlgren, Artist & Saxofonist

Fredrik är född och uppvuxen på Gotland och är idag bosatt på Donsö med sin familj. Han har sjungit mycket i coverband, vilket har lärt honom att improvisera mycket samt interagera med publiken på ett intimt sätt. Han har även spelat saxofon i band, innan han tog sig till Göteborg och Ballettakademiens prestigefyllda musikalutbildning.

Idag har vi sett Fredrik både som show- & musikalartist bland annat på Intiman, Wallmans Salonger och Malmö Opera där han har medverkat i uppsättningar såsom The Full Monty, Godspell, Sound of Music, Thriller Night, That 80’s show och Rock The Night. Det är en ära att få presentera Fredrik som en del av årets julunderhållning, en artist som verkligen har hela paketet!

Fredrik Valgren-julshow-Stenungsbaden

Alexander Lövmark, Jazzsångare & Pianist

Alexander är en svensk jazzvokalist och kompositör, som kommer från en musikalisk familj i Stockholm och som idag huserar på den svenska västkusten, efter att ha studerat på Högskolan för scen och musik i Göteborg. Inom sin genre beskrivs han som charmig, lekful och dynamisk och är känd för att improvisera, vilket gör hans musik modernare än vad jazzen annars kanske är. Innovativa idéer och nytänk har gett honom fina priser – 2017 tog Alexander hem titeln i Shure Montreux Jazz Festival Voice Competition, med tävlande från hela världen, och i år blev han vinnare även i Sverige, då han blev Monica Zetterlund stipendiat, endast 36 år gammal.

2018 släppte han sitt debutalbum Perfect Storm, som producerades av Vanessa Liftig. Nu är det dags att ackompanjera Johanna och Fredrik och bjuda Stenungsbadens publik på vad Monica Zetterlund stiftelsen uttrycker som avspänt, naturligt och självklart från Alexander och att hans musikaliska uttryck på publiken bringar stor glädje, betvivlar vi inte för en sekund!

Alwxander-Lövmark-julshow-Stenungsbaden

Spapaket

Njut av vårt härliga spapaket med övernattning, spa, trerätters middag och frukost.

Läs mer Boka här

Julbordspaket med julshow

Boka vårt julbordspaket A SOULFUL CHRISTMAS med julbord, julshow, övernattning och frukostbuffé.
Boka julbordspaket

Läs mer

Spa på avresedagen

Njut av ett härligt spapaket med övernattning, spa på avresedagen, middag och frukost.

Läs mer Boka här

Spapaket deluxe

Unna er ett spapaket deluxe. Ett riktigt livsnjutarpaket med total njutning.

Läs mer Boka här