Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Juletider nära Göteborg

FIRA JUL & NYÅR VID HAVET!

Hav | Skaldjur | Julstämning  | Nyårsfest

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Fira jul- och nyårshelgerna hos oss vid havet. Här kan du koppla av och rå om dig själv, ta långa vinterpromenader längst havet, äta goda middagar och njuta av långa hotellfrukostar.  Självklart stannar ni sedan över natten, njuter av en dignande frukostbuffé och ger kroppen välbehövlig återhämtning i vårt spa. Vi har paket för helgerna innan jul, julhelgerna, mellandagarna och nyårshelgen. Det perfekta sättet att avsluta året på. Välkommen!

 

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Kom i julstämning hos oss vi havet. Allt är sig likt – vi fortsätter utveckla julen, matkonceptet och julstämningen.  Den här julen satsar vi alldeles extra på havets läckerheter som pinfärska skaldjur av finaste kvalitet. Och det är ju också under den här perioden som skaldjuren är som allra bäst.  På skaldjursmenyn samsas välsmakande klassiker som hummer, kräftor, räkor, ostron och musslor som serveras med  goda tillbehör. På hotellet har vi tänt brasan, julpyntat och fixat den goa julstämningen.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Avsluta året på topp i goda vänners lag! Boka vårt förmånliga tvådagars-paket med festlig nyårssupé på hotellet. Du väljer själv om du vill checka in den 30 eller 31 december. På nyårsafton avslutar vi året med ett härligt nyårsfirande och dag 2 (30/12 eller 1/12) rår du om dig själv, kopplar av och njuter av spa och tre-rätters middag. En fin upplevelse tillsammans med någon du tycker om.

För privatgäster

Mellandagarna | Rum & frukost

Bo hos oss under mellandagarna och få upp till 20% rabatt på rum och frukost.

Läs mer Boka här

Spapaket med skaldjur | helgerna innan jul

I år erbjuder vi vår egen helt unika kombination av havets delikatesser och julspa.

Läs mer Boka här

Nyårspaket 2020

Fira in det nya året vid havet! Du väljer själv om du vill checka in den 30 eller 31 december.

Boka 1 natt
Boka 2 nätter

Läs mer

Juligt spapaket | 23-26 december

- på Stenungsbaden mellan 23-26 december.
Samla familjen och kom till oss.

Läs mer Boka här
För grupper & konferenser

Skaldjursfest för grupper

I restaurangen, där julstämningen är på topp,  dukas det upp en skaldjursplatå av finaste kvalitet med hummer,  kräftor, räkor, musslor och ostron. Självklart med goda tillbehör och tillhörande dessert.

Förfrågan

Läs mer
Havet och skaldjuren

Stenungsbaden ligger vackert beläget med utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Det havsnära läget är något som vår köksmästare John tagit fasta på. Befinner man sig i hjärtat av den svenska västkusten och Bohuslän ska man givetvis få möjlighet att smaka på vad havet har att bjuda, och då passar det så bra att servera pinfärska skaldjur. Det är ju också under de kalla månaderna som skaldjuren är som allra bäst.

Havet känns ständigt  närvarande hos oss och är en minst lika viktig del av vårt dna. Det räcker med att snegla ut genom fönstrer eller ner på tallriken för att bli påmind om läget, ett stenkast från den saltdoftande Hakefjorden. Mat från havet ska njutas vid havet. Hos oss finns förstås både råvarorna och de salta vågorna.

Julkonferens med skaldjur

Njut av en härlig konferens och skaldjursfest med övernattning och musik efter maten. Det perfekta avslutet på året.

Läs mer Förfrågan

Tryggt & säkert

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

  • Bordsservering, all servering sker vid bordet. Passa på att förbeställ dryckespaket så att de står och  väntar på bordet när ni kommer.
  • Inga köer, vi kommer till dig istället.
  • Avstånd, vi har minskat antal bord för att ni ska kunna hålla avståndet till varandra.
  • Dans,  blir det inte i år. Men vi fixar den goa stämningen.