HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Stenungsbaden skruvar upp

Just nu genomgår Stenungsbaden en stor förändring i köket, och skruvar upp för ambitionen. Vi behöver därför tillsätta duktiga kockar med rätt attityd, yrkesstolthet och kvalitetsmedvetenhet.

 

 

Gastronomin på Stenungsbaden

Vår mat är Svensk/Fransk med europeiska inslag. Hantverket ska lysa igenom varje rätt, men också en självsäker enkelhet. Vår meny följer säsongerna och tar hänsyn till hållbarhet, för det tror vi ger en bättre eftersmak.

Köket på Stenungsbaden

Är en internationell skara kockar som gillar att arbeta, och är glada på jobbet.

Vi söker nu yrkesstolta, professionella och kvalitetsmedvetna à la carte kockar till vårt kök som förstår det fina med mat som är lagad med bra råvaror, glädje och kärlek. Du samarbetar bra med andra, är självgående och har hög arbetsmoral. Vi söker dig som kan förstärka vårt köksteam, varierande arbetstider. Goda möjligheter till heltid för rätt person.

  • Vi ser gärna att du har en restaurangutbildning i grunden och att du har minst 3 års yrkeserfarenhet
  • Du är stresstålig, lugn och metodisk.
  • Attityd, yrkesstolthet och en passion för bra råvaror är fokus
  • Du kan kommunicera bra på svenska och/eller engelska, både i tal och skrift

 

Souschef 100 %

  • Dagtid, kvällar och helger
  • Daglig mice en place inför service och genomförande.
  • Inköp och lagerstyrning
  • Träna våra nya kockar
  • Styra det dagliga arbetet i köket
  • Följa de rutiner kring egenkontroll som hotellet satt upp.
  • Tillsammans med övriga teamet jobba för utveckling och kvalitet i konceptet.
  • Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.

 

Kock

  • Dagtid, kvällar och helger
  • Daglig mice en place inför service och genomförande.
  • Följa de rutiner kring egenkontroll som hotellet satt upp.
  • Tillsammans med övriga teamet jobba för utveckling och kvalitet i konceptet.
  • Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.

 

Sommarkock

  • Juni till augusti
  • Dagtid, kvällar och helger
  • Daglig mice en place inför service och genomförande.
  • Följa de rutiner kring egenkontroll som hotellet satt upp.
  • Tillsammans med övriga teamet jobba för utveckling och kvalitet i konceptet.
  • Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.

Temporär bostad kan eventuellt förmedlas
Skicka din ansökan till: markus.junkala@stenungsbaden.se

Stenungsbaden erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Här blir du anställd hos en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av hotellgruppen Nordic Hotels & Resorts.

Ansök här

sous-chef

Dagtid, kvällar och helger
Daglig mice en place inför service och genomförande.
Inköp och lagerstyrning
Träna våra nya kockar
Styra det dagliga arbetet i köket
Följa de rutiner kring egenkontroll som hotellet satt upp.
Tillsammans med övriga teamet jobba för utveckling och kvalitet i konceptet.
Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.

Skicka ansökan

Kock

Dagtid, kvällar och helger
Daglig mice en place inför service och genomförande.
Följa de rutiner kring egenkontroll som hotellet satt upp.
Tillsammans med övriga teamet jobba för utveckling och kvalitet i konceptet.
Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.

Skicka ansökan

Sommarkock

Juni till augusti
Dagtid, kvällar och helger
Daglig mice en place inför service och genomförande.
Följa de rutiner kring egenkontroll som hotellet satt upp.
Tillsammans med övriga teamet jobba för utveckling och kvalitet i konceptet.
Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
Temporär bostad kan eventuellt förmedlas

Skicka ansökan